FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - daňové poradenství - ekonomické poradenství - organizační poradenství - právo v ekonomice - komplexní vedení podvojného účetnictví - mzdy, vedení mzdové agendy - personalistika, vedení personální agendy - zajištění auditů prostřednictvím smluvních auditorů - zajištění znaleckých posudků prostřednictvím soudních ...

Služby: Daňová evidence (dříve jednoduché účetnictví) - zpracování předaných účetních dokladů a vedení všech zákonem stanovených knih a evidencí - vyhotovení přehledů dle potřeb klienta - zpracování daňového přiznání k DPH včetně souhrnných hlášení - zpracování ostatních daní (daň z příjmů, daň silniční, daň darovací aj.) - účetní a ...

Daňový poradce: - daňová evidence - zastupování v daňových sporech se správcem daně: - zpracování jednotlivých daňových přiznání - zastupování při jednání se správcem daně na základě plné moci - registrace ke všem potřebným daním - přezkoumání daňových platebních výměr a rozhodnutí správce daně - pomoc s opravnými ...

Daňové služby: - daňové poradenství Vedení: - účetnictví - daňová evidence pro fyzické a právnické osoby

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, pracovní a trestní

přerušení: od: 1.3.2013 Advokátní kancelář - právo obchodní, pracovní, správní a telekomunikační - cenné papíry - fúze a akvizice - kapitálové trhy - nemovitosti - soudní a arbitrážní spory.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

TRAFICON je nezávislá poradenská společnost poskytující klientům integrované služby v oblasti Fúzí a akvizic Corporate finance Management consulting Financování energetických projektů TRAFICON svým klientům přináší efektivní a kreativní řešení.

Advokátní kancelář, advokátní služby. Veškeré právní, právnické služby (kromě trestního práva). Pobočka: -Masarykovo nám. 105, 766 01 Valašské Klobouky kontaktní osoba: JUDr. Petr Hradil tel./fax: 577321593 mobil: 775640520 e-mail: ak.hradil@advokat-zlinsko.cz.

Služby: Učetnictví jednoduché a podvojné mzdy a personalistika rekonstrukce a revize účetnictví outsourcing ekonomického úseku a dozor účetní poradenství zastupování na úřadech Daně zpracování všech typů daní daňové konzultace prevence a řešení daňových problémů.

Služby: -Daňové poradenství.

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Specialista v poskytování služeb a komplexních řešení v oblasti vozových parků i jednotlivých vozidel. Mezi naše produkty patří: - správa vozových parků, vozového parku - full service leasing - operativní leasing - zpětný leasing - kompletní služby pro leasingové společnosti. Mezi nabízenými službami naleznete: - financování - ...

Specializuji se zejména na občanské a obchodní právo (rodinné právo, smluvní právo, právo obchodních společností a právo nemovitostí), ale mám zkušenosti také např. s právem veřejných zakázek, právem územních samospráv, správním právem, ochrannými známkami a některými dalšími oblastmi práva. V průvodci rozvodem se dozvíte: co to je rozvod ...

Naše společnost se zabývá zprostředkováním elektronické aukce. Na základě sdružené poptávky domácností vyjednáme nižší ceny za energie a eliminujeme nevýhodné podmínky smluv s dodavateli.

Zpracování, vedení: - účetnictví - daňová evidence, daně - mzdová agenda, mzdy. Poradenství v oblasti účetnictví.

Služby: - ekonomické, účetní a daňové poradenství a po dohodě i audit - vedení daňové evidence, podvojného účetnictví, vedení mezd.

Auditorské a daňové služby: - auditorská činnost - daňové poradenství - vedení podvojného účetnictví - vedení jednoduchého účetnictví - vedení mzdové agendy - zastupování na úřadech.

Služby: - zpracování a vedení účetnictví - vedení daňové evidence, daně - vedení mzdové agendy, mzdy.

Notářská kancelář, zakládaní společností, valné hromady, manželské smlouvy, ověřování a osvědčování, dědická řízení