FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, korporátní obchodní společnosti a stavební

Administrativní práce Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské a pracovní - nemovitosti - energetika - zastupování před soudy a v rozhodčích řízeních

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Velkoobchod a maloobchod

Advokát, advokátní kancelář. Služby: - pro koncernovou klientelu se zahraniční účastí - obchodní právo, zejména korporátní právo - regulace hospodářské soutěže - obchodní závazkové právo včetně závazků s mezinárodním prvkem - právní zastupování před soudy, rozhodčími soudy a dalšími institucemi. Ovládá plynule anglický a německý jazyk ...

Dříve Amcico pojišťovna a.s. - životní pojištění - spoření.

Dříve Amcico pojišťovna a.s. Služby: -pojištění životní, úrazové, skupinové.

Dříve Amcico pojišťovna a.s. Odborné poradenství a sjednávání pojištění: -kapitálové životní pojištění dětí a dospělých -úrazové pojištění dětí a dospělých -důchodové pojištění -pojištění vážných onemocnění -pojištění léčebných výloh na zahraniční cesty -pojištění podnikatelů -pojištění nemovitostí -skupinové pojištění

Dříve Amcico pojišťovna a.s. Odborné poradenství a sjednávání pojištění: -kapitálové životní pojištění dětí a dospělých -úrazové pojištění dětí a dospělých -důchodové pojištění -pojištění vážných onemocnění -pojištění léčebných výloh na zahraniční cesty -pojištění podnikatelů -pojištění nemovitostí -skupinové pojištění.

Pojištění vozidel. Likvidace pojistných událostí. Ostrava, Novoveská 9A.

Prodej, dodávka: - ekonomický software klient/server CIS - ekonomický software KIS pod MS-DOS - kvalitní počítače COMPAQ a počítačové sítě. Servisní služby: - instalace - zavedení - servis. Vedení účetnictví: - účetnictví - mzdy - daňové a účetní poradenství.

Advokátní kancelář - právo finanční, softwarové, obchodní a telekomunikační

Daňové poradenství Účetní poradenství

Advokátní kancelář - občanské a pracovní právo

Znalecká kancelář z oboru oceňování nemovitostí a z oboru stavebnictví.