FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, korporátní a živnostenské - cenné papíry Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Zpracování - daně - daňová přiznání Vedení a zpracování - účetnictví - mzdová agenda - daňová evidence.

Advokátní kancelář - generální praxe

Vedení záznamní povinnosti k DPH - vystavování daňových přiznání za zdaňovací období - zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických i právnických osob Vedení účetní agendy od převzetí prvotních účetních dokladů ke zpracování výstupních informací v podobě účetních výkazů - zpracování mezd - zastupování při jednání na ...

Naše patentová kancelář zajišťuje profesionální zastupování v ochraně duševního vlastnictví již od roku 1991. Zajišťujeme ochranu průmyslových práv po celém světě.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, občanské, obchodní a korporátní

Vedení účetnictví, daňové evidence, mezd, zpracování daňových přiznání.

Advokátní kancelář - mezinárodní právo veřejné a soukromé

Prodej, e-shop : - zlaté a stříbrné šperky - šperky z chirurgické oceli - minerály volné a broušené - drahé kameny pro léčitelství - drahé kameny zvěrokruhu. - výroba a opravy šperků - výroba šperků na zakázku - vlastní výroba šperků, autorský šperk - soudní znalec - znalecké posudky na šperky a drahé kameny

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní a trestní - náhrady škody na zdraví

Nabízíme externí vedení účetnictví v Ostravě, Bohumíně a okolí. Služby pro živnostníky, drobné podnikatele a malé firmy s možností docházení k Vám do kanceláře. Pro živnostníky máme připraveny speciální služby a poradenství. Více informací naleznete na webových stránkách společnosti.

Daňové poradenství Vedení účetnictví

Poskytovatel nebankovních půjček FASTFIN nabízí rychlé půjčky, online půjčky a SMS půjčky do výplat. Poskytujeme rychle krátkodobé nebankovní půjčky do výše 4999, - Kč. Jsme výhradně česká společnost.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a korporátní obchodní společnosti - fúze a akvizice

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní, pracovní a trestní