FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -poradenství v oblasti odměňování zaměstnanců.

Advokátní kancelář - obchodní i mezinárodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo insolvenční, občanské, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů - nezletilé děti péče, výživné

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, autorské a pracovní - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, korporátní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Vedení - účetnictví - daňové evidence

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, korporátní obchodní společnosti, stavební a pracovní - nemovitosti - průmyslové a duševní vlastnictví - ochrana hospodářské soutěže a nekalá soutěž - soudní a rozhodčí řízení

Služby: - rychlé, komplexní a nezávislé likvidace pojistné události z odpovědnosti provozu vozidel i havarijního pojištění.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě Sestavování rozpočtů a oceňování stavebních prací. Vytvoření souhrnných rozpočtů staveb ve spolupráci s profesními specialisty.

Finanční poradenství: -hypotéky,úvěry,spoření,pojištění. Hypotéky účelové i neúčelové i bez prokazování příjmů. Zprostředkujeme Vám hypotéky za zvýhodněných úrokových sazeb a poplatků. Naše kompletní služby hypotečních makléřů získáte zdarma. Po dohodě může jednání proběhnout i u Vás a ve zvoleném čase. Úvěry na komerční nemovitosti.

Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdová agenda

Služby: -zajištění odkladu podání daňového přiznání až o 3 měsíce -vedení účetnictví, účetní poradenství -zpracování a vedení účetnictví, mzdové agendy a daňové evidence -revize účetnictví -zpracování přiznání k dani z příjmů fyzických i i právnických osob -evidence majetku, závazků a pohledávek -zpracování přiznání k DPH, ...

Služby: -zprostředkování pojištění. -finanční poradenství.

Vypracování průkazů energetické náročnosti budov (PENB), sestavení položkového rozpočtu stavebních prací včetně výkazu výměr, odhady nemovitostí pro hypotéky a půjčky u staveních spořitelen, odhad tržní hodnoty nemovitosti při prodeji.