JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
GUDERIL Finance s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování úvěrů, hypoték a životního i neživotního pojištění.

Účetní poradenství. daňové poradenství

Činnost účetních poradců, vedení podvojného účetnictví, vedení daňové evidence, mzdové účetnictví, pro společnosti, OSVČ i neziskové organizace. Vyřizování dotací z úřadu práce, ČMZRB apod. Vyřizování podnikatelských úvěru. Programové vybavení Premier.

Finanční poradenství : - provádění finančních analýz a následných řešení zdarma - investiční zprostředkování - pojištění rizik - životní, neživotní, auta, odpovědnosti, cestovní - financování bydlení- hypoteční trh - řešení zaměstnaneckých benefitů přes finanční produkty s efektem úspor mzdových nákladů - dětské spořící programy a ...

Obchodní zástupce v pozici manažer obchodního týmu - ČSOB stavební spořitelna.

- Pojišťovací makléř - Pojišťovací agent - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Insolvenční kancelář, oddlužení, vymáhání pohledávek

Opravy silničních vozidel -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Specializovaný maloobchod -Maloobchod tabákovými výrobky

Služby: - dražby - odkup a prodej pohledávek - správa pohledávek - realitní činnost Administrativní adresa: Hradešínská 29/2362 101 00 Praha 10

Společnost PE3K Advising s.r.o. se specializuje na poskytování profesionálních služeb z oblasti stavebně realitního trhu a oceňování nemovitých věcí a podniků.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence - Truhlářské práce a výroba nábytku

BAF Company s.r.o. se zaměřuje na servis a poradenství pro fyzické i právnické osoby v oblasti financí, úspor a rozvoje.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zajišťujeme plný rozsah notářských činností. Zakládáme firmy včetně zápisů do obchodního rejstříku, zajišťujeme převody nemovitostí, darovací smlouvy, kupní smlouvy, manželské smlouvy, smlouvy o SJM, závěti a úschovu peněz.

Daňové poradenství a vedení účetnictví.

Prodej a servis hardware a software, prodej ekonomického software, vedení účetnictví, kompletní IT outsourcing.

Bardoň finance s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování úvěrů, hypoték a pojištění.

COMPLET BD A SVJ účetnictví, poradenství, správa s.r.o. se zaměřuje na správu, prodej a pronájem nemovitostí, vedení účetnictví a poradenství týkající se financování.