JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zajišťujeme plný rozsah notářských činností. Zakládáme firmy včetně zápisů do obchodního rejstříku, zajišťujeme převody nemovitostí, darovací smlouvy, kupní smlouvy, manželské smlouvy, smlouvy o SJM, závěti a úschovu peněz.

Daňové poradenství a vedení účetnictví.

Prodej a servis hardware a software, prodej ekonomického software, vedení účetnictví, kompletní IT outsourcing.

Bardoň finance s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování úvěrů, hypoték a pojištění.

COMPLET BD A SVJ účetnictví, poradenství, správa s.r.o. se zaměřuje na správu, prodej a pronájem nemovitostí, vedení účetnictví a poradenství týkající se financování.

Ekonomické poradenství Právní poradenství

Obchodní zástupce: -Českomoravská stavební spořitelna

Daňový poradce: - daňové poradenství - vedení podvojného účetnictví - vedení mezd a personalistiky - vedení daňové evidence - kontrola a vedení účetnictví přímo u vás ve firmě

Stavební spoření Hypotéky Spotřebitelské úvěry Investice Pojištění životní Pojištění nemovitostí Pojištění aut Pojištění opovědnosti Pojištění firem a obcí

Firma zajišťuje konzultace v oblasti obchodování s kryptoměnou. Vzdělávání v oboru IT pro firmy i jednotlivce.

Účetní kancelář. Vedení účetnictví. Vedení daňové evidence (bývalé jednoduché účetnictví). Mzdové účetnictví. Účetní poradenství. Daňová přiznání.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku.

Finanční poradce: - Raiffeisen stavební spořitelna.

Mgr. Irena Jonáková je advokátka a insolvenční správce. Právní činnost: - občanské právo - rodinné právo - oddlužení - obchodní právo - trestní právo - správní právo - pracovní právo.

Mgr. Iveta Brodilová je advokátka. Právní činnost: - občanské právo - obchodní právo - rodinné právo - pracovní právo - správní právo - patenty, ochranné známky, autorská práva - bytová družstva, společenství vlastníků jednotek - veřejné zakázky.

Adrianna Nelly Pavelčíková se zaměřuje na finanční a hypotéční poradenství a životní i neživotní pojištění.

Obchodní zástupce: - ČMSS. Pobočka: Husovo nám. 67 584 01 Ledeč nad Sázavou Otevírací hodiny: Po 08:00 - 11:30 12:30 - 16:30 Út 08:00 - 11:30 12:30 - 16:30 St 08:00 - 12:00 12:30 - 16:30 Čt 08:00 - 11:30 12:30 - 16:30 Pá objednaní objednaní

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Mgr. Irena JONÁKOVÁ advokát a insolvenční správce Služby: -právo obchodní, pracovní, občanské, trestní, rodinné, správní. -poradna -zastupování před soudem -obhajoba v trestním řízení -sepisování smluv a listin -vymáhání pohledávek -převody nemovitostí.

Soudní znalec Ing. Karel Znojemský z Ledče na Sázavou se specializuje na tržní i úřední oceňování lesních porostů, lesů, lesní půdy a hospodářských plodin. Činnost znalce vykonávám zejména v okrese Havlíčkův Brod. Soudní znalec, tržní a úřední oceňování i určení výše škody: - lesních porostů - lesní půdy - hospodářských plodin - odhady ...

Služby: - ekonomika, účetnictví a mzdy - BOZP a PO - koordinátor BOZP. Provozovna pro Moravu: Havlíčkova 409 768 24 Hulín

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -účetní poradenství -zastupování na úřadech -zpracování mezd -daňová přiznání.