FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - generální praxe

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Advokátní kancelář. - právo občanské, přestupkové, rodinné, společné jmění manželů, správní, trestní, obchodní, mezinárodní, azylové

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo bankovní, obchodní a občanské - fúze a akvizice

Advokátní kancelář - právo finanční, občanské a obchodní

Advokátní kancelář - generální praxe - obchodní a trestní právo

Obchodní poradenství v oblasti velkoobchodu

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a trestní právo

Znalecké posudky - oceňování nemovitostí Realitní činnost

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Poskytování hotovostních půjček oproti zástavě auta, nemovitosti, zlata, elektro atd. Dále také výkup zlata, veškeré elektroniky, nářadí atd.

Účetnictví - vedení - poradenství.

Služby: - vedení daňové evidence - zpracování DPH a daňových přiznání - zprostředkování pojištění, úvěrů a hypoték.

Naše společnost prodává ve svém webovém obchodě investiční zlato, zlaté slitky, zlaté a stříbrné mince. Spoření do zlata a stříbra je vhodné i pro drobné investory. Zaručujeme bezpečný a diskrétní nákup, rovněž tak i výkup.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.