FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, korporátní, pracovní, rodinné, dědické, závazkové, stavební a insolvenční - nemovitosti - ochrana hospodářské soutěže - soudní, správní a rozhodčí řízení - advokátní úschova

Advokátní kancelář - právo občanské, trestní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Daně, daňové poradenství. Vedení: - účetnictví - daňové evidence, zpracování - mzdy.

Služby: - daňové poradenství - dotace EU - účetní služby - zpracování účetnictví - účetnictví - daňové evidence - mzdy

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, rodinné, trestní, směnečné, pracovní, korporační, závazkové a konkurzní právo - nekalá soutěž - nemovitosti.

Finanční poradenství pro občany, rodiny a podnikatele: - investice, majetkové poradenství, - úvěry, hypotéky, - pojištění, - osobní finanční plány, - finanční poradenství a konzultace.

Advokátní kancelář - právo obchodní, finanční, daňové, evropské, občanské, pracovní, správní, počítačové a ústavní

Advokátní kancelář - generální praxe

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Advokátní kancelář. - právo občanské, přestupkové, rodinné, společné jmění manželů, správní, trestní, obchodní, mezinárodní, azylové

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo bankovní, obchodní a občanské - fúze a akvizice

Advokátní kancelář - právo finanční, občanské a obchodní

Advokátní kancelář - generální praxe - obchodní a trestní právo

Obchodní poradenství v oblasti velkoobchodu

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a trestní právo

Znalecké posudky - oceňování nemovitostí Realitní činnost