FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Poskytování hotovostních půjček oproti zástavě auta, nemovitosti, zlata, elektro atd. Dále také výkup zlata, veškeré elektroniky, nářadí atd.

Účetnictví - vedení - poradenství.

Služby: - vedení daňové evidence - zpracování DPH a daňových přiznání - zprostředkování pojištění, úvěrů a hypoték.

Naše společnost prodává ve svém webovém obchodě investiční zlato, zlaté slitky, zlaté a stříbrné mince. Spoření do zlata a stříbra je vhodné i pro drobné investory. Zaručujeme bezpečný a diskrétní nákup, rovněž tak i výkup.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Advokátní kancelář, advokát: - právo obchodní, občanské, směnečné, insolvenční, pracovní, trestní, správní, ústavní, finanční a rodinné - právo Evropské unie a mezinárodní právo soukromé Vymáhání pohledávek

Vedení účetnictví, daňové evidence - činnost účetních poradců

Služby, poradenství: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd, mzdy - daně, DPH - zastupování na úřadech

Advokátní kancelář, advokát: - právo občanské, obchodní, směnečné, konkursní, pracovní, správní a trestní.

Služby: - vedení účetnictví - daňové evidence - mzdové účetnictví - účetním poradenství pro fyzické osoby, malé a střední podniky.

Investiční služby Realitní kancelář - prodej pozemků Realitní kancelář - pronájem kancelářských prostor

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo - společnosti zakládání, změny, družstva - zadávání veřejných zakázek Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Účetní služby. Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy, intrastatu, jednání s úřady. Poradenství: - daňové, daňový poradce - ekonomické. Provozovna: Frýdecká 178, 737 01 Český Těšín

Daňové poradenství a služby Oceňování podniků a majetku Právní poradenství Personální poradenství a nábor pracovníků Sdružení PRO zahraniční investice