FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení daňové evidence a účetnictví: -zpracování mezd a personalistiky -DPH -daně z příjmu fyzických a právnických osob -daně silniční -daně z nemovitosti -účetní a ekonomické poradenství.

Advokátka a mediátorka: -mediace -mimosoudní řešení sporů -advokacie - právo občanské, nájem bytu, rozvod manželství, vypořádání SJM, úprava poměrů nezl. dětí vč. výživného, společenství vlastníků jednotek.

Soudní odhady Znalecké posudky, oceňování a soudní ODHADY na brilianty, zlato, šperky, starožitnosti, obrazy, grafika, tisky, briliantové zboží, drahé kovy a kameny, diamanty, mince, bankovky, hodiny, hodinky, sklo, porcelán, zbraně, militárie, koberce, těžké stříbro, plastiky, obsahy bezpečnostních schránek, pozůstalosti, pojistné události, ...

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů.

Investiční činnost v oboru nemovitostí a provozování eshopu www.neo-lekarna.cz

Realitní a finanční služby: -vyplácení exekucí -úvěry -konsolidace půjček.

Zprostředkování - bankovní služby hypoteční banka

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a správní

Účetnictví, daňová evidence, mzdy, účetní poradenství, daňová optimalizace, účetní dohled, supervize účetnictví, finanční analýzy - kvalita prověřená dlouholetou praxí a řadou spokojených klientů oblast: Hradec Králové a okolí

Poradenská společnost. Poradenství - řízení a vedení firem k úspěchu.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a pozemkové Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Advokátní kancelář, specializace: -na právo obchodní -právní vztahy k nemovitostem -pracovní a rodinné právo a právo ochranných známek a hospodářské soutěže.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -pracovní právo -rodiné právo -trestní právo -poradenství..

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -finanční právo -poradenství.

PRÁVNÍ, EXPERTNÍ, ZNALECKÁ A PORADENSKÁ KANCELÁŘ NA HODNOCENÍ VLIVU STAVEB A ČINNOSTÍ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, VEŘEJNÉ ZDRAVÍ, EKONOMIKU, DÁLE NA PRÁVO NA RESPEKTOVÁNÍ SOUKROMÉHO A RODINNÉHO ŽIVOTA, AUTORIZAČNÍ ORGÁN KODEXU EVROPSKÉ UNIE QUIESST PRO ČR A SR

Advokátní kancelář - trestni právo, rodinné pravo a občanské právo

lektorská činnost v oblasti účetnictví a daně z příjmů pro podnikatele daňové poradenství auditorská činnost ve společnosti SP Audit, s.r.o.

Daňové poradenství Účetnictví - vedení - poradenství - mzdová agenda

Autopůjčovna. Nabízíme dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. Zprostředkujeme operativní leasing.

Galerie Na hrázi a muzeum vody. Galerie. Soudní znalec.

Advokátní kancelář - generální praxe

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Střelnice - služby: -rekreační a sportovní střelba i bez zbrojního průkazu -kurzy obranné střelby (i pro zahraničí) -příprava na zbrojní průkaz -střelnice A, B a střelecký trenažér. Vypracování znaleckého posudku na: -sport-provozování, specializace sebeobrana, použití zbraně, odhady zbraní -kriminalistika, specializace použití ...