FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňový poradce. Správce konkursní podstaty. Bilanční účetní.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní a energetické - fúze a akvizice

Daňové poradenství. Vedení: - účetnictví - daňové evidence - mzdové a personální agendy.

Advokátní kancelář: - společnosti zakládání, změny - nemovistosti - směnky, cenné papíry - zastupování při soudních sporech a rozhodčích řízení - ochranné známky - právo pracovní, autorské a insolvenční.

Finanční poradenství - Česká spořitelna do domu Nabízím: zajištění bydlení zabezpečení sebe a rodiny spoření a investování pojištění majetku a odpovědnosti zabezpečení na stáří Poradenství mimo kamennou pobočkovou síť.

Znalecké posudky. Oceňování strojů, automobilů.

Oceňování nemovitostí. Znalecké posudky. Tržní odhad.

Služby: -cestovní kancelář. -směnárenská činnost.

Advokátní kancelář, advokát: - právo obchodní, veřejné, pracovní, bytové, trestní a občanské - obchodní společnosti - soudy a rozhodčí řízení - nemovitosti - hospodářská soutěž - duševní vlastnictví.

Hlavní náplní společnosti je zajišťování komplexních služeb při pojištění motorových vozidel. Dále se zabýváme občanským pojištěním a pojištěním průmyslu a podnikatelů

Odhady nemovitostí - znalecké posudky - v lokalitě Jaroměř Realitní činnost

Advokátní kancelář, advokát: - právo občanské, obchodní, živnostenské, rodinné a autorské.

Poskytujeme poradenskou a realizační činnost v oblasti nebankovních Amerických hypoték, refinancování hypoték, exekuce nemovitosti, nebankovních půjček, konsolidace půjček. Realizujeme pomocí bankovních společností podnikatelské úvěry, úvěry pro podnikatele. Oddlužení nemovitosti – vyplacení exekuce již od 6, 9%! Vše s rychle, kvalitně a průhledně.

Hydroizolace: - PVC a TPO folie na střechy - jímky - silážní jámy - bazény - asfaltové pásy Izolace: - tepelná izolace střech - vegetační střechy (zelené střechy). Veškeré účetní služby. Rekonstrukce bytových jader Montáž a prodej centrálních vysavačů

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Služby: -zpracujeme účetnictví -daňovou evidenci -DPH -mzdy -daňové přiznání

Advokátní kancelář: -právní poradenství -specializace na správní a daňové řízení.

Advokátní kancelář. Poskytování právního poradenství a služeb.