FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Hlavní náplní společnosti je zajišťování komplexních služeb při pojištění motorových vozidel. Dále se zabýváme občanským pojištěním a pojištěním průmyslu a podnikatelů

Odhady nemovitostí - znalecké posudky - v lokalitě Jaroměř Realitní činnost

Advokátní kancelář, advokát: - právo občanské, obchodní, živnostenské, rodinné a autorské.

Poskytujeme poradenskou a realizační činnost v oblasti nebankovních Amerických hypoték, refinancování hypoték, exekuce nemovitosti, nebankovních půjček, konsolidace půjček. Realizujeme pomocí bankovních společností podnikatelské úvěry, úvěry pro podnikatele. Oddlužení nemovitosti – vyplacení exekuce již od 6, 9%! Vše s rychle, kvalitně a průhledně.

Hydroizolace: - PVC a TPO folie na střechy - jímky - silážní jámy - bazény - asfaltové pásy Izolace: - tepelná izolace střech - vegetační střechy (zelené střechy). Veškeré účetní služby. Rekonstrukce bytových jader Montáž a prodej centrálních vysavačů

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Služby: -zpracujeme účetnictví -daňovou evidenci -DPH -mzdy -daňové přiznání

Advokátní kancelář: -právní poradenství -specializace na správní a daňové řízení.

Advokátní kancelář. Poskytování právního poradenství a služeb.

Vedení účetnictví, daňovou evidenci a zpracování mezd poskytuji v Plzni a okolí již od roku 1997. Díky tomu poskytuji kvalitní služby za výborné ceny. Podívejte se na mé webové stránky. Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat.

Vedení účetnictví - jednoduché i podvojné Zpracování mezd, roční uzávěrky, daňového přiznání.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Zajišťujeme komplexní právní servis ve všech oblastech práva České republiky, Evropského práva a práva s mezinárodním prvkem. Poskytujeme právní porady v obchodních, osobních i rodinných záležitostech, sepisování smluv a jiných listin, zastupování v řízení před soudy a správními orgány, mimosoudní jednání.

Obchodování s investičním zlatem. Prodej a výkup zlatých cihel, zlatých mincí, stříbrných cihel a stříbrných mincí.

Poradenská společnost která působí na českém a mezinárodním trhu svojí nabídkou specializovaných služeb pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty ze soukromého i veřejného sektoru. Transakční poradenství. Oceňování.

Stavební a znalecká kancelář: - energetický auditor, inspektor nemovitostí, stavební dozory, stavební rozpočty, soudní odhady ceny nemovitostí, nanotechnologie, stavební posudky, mykologické posudky, konzultace, expertní činnost, statik.

Právní poradenství. Advokátní kancelář.

ZADA a.s. je nezávislý právní, daňový specialista, zaměřující se na zastupování klientů v případech daňových kontrol. ZADA a.s. přináší efektivní řešení daňových kontrol, a to novým programem připraveným zejména pro malé a střední podnikatele. ZADA a.s. je společnost působící plošně po celém území ČR a zastupující klienty před všemi Finančními ...

Znalecké posudky v oboru zdravotnická a laboratorní technika. Oceňování ordinací, laboratoří a pod.

Letecká doprava Investice Správa nemovitostí Architektonická činnost