FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - právo stavební, bankovní, energetické, insolvenční, racovní a korporátní obchodní společnosti - nemovitosti - mezinárodní rozhodčí řízení Zajištění pohledávek

Daňové poradenství - daně z převodu nemovitostí - daně z investic - DPH - daně z příjmu fyzických osob Účetní poradenství - analýza a vysvětlení účetní závěrky - příprava účetní závěrky výkaz zisků a ztrát, rozvaha v českém, anglickém nebo německém jazyce.

Vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Notářka. SEPISOVÁNÍ NOTÁŘSKÝCH ZÁPISŮ (NZ). Smlouvy o převodu nemovitostí a věcí movitých: - kupní - darovací - směnné. Obchodní právo: s.r.o., a.s. atd. - zakládání a přeměny obch. společností - převody obchodních podílů - fúze akciových a jiných společností - osvědčování valných hromad a schůzí. Úschovy. NZ se svolením k ...

Poradenství: -daňové -ekonomické -účetní.

Občanská poradna - poradenství v oblastech orientace v sociálních systémech, práva aj. - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Váš advokát v Hradci Králové. Právní služby s garancí.

Komplexní služby v oblasti dluhového poradenství.

Daně – zpracování přiznání k - dani z příjmů právnických osob - dani z příjmů fyzických osob - DPH - silniční dani Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové účetnictví - zpracování účetnictví pro plátce i neplátce DPH - kontrola úplnosti zpracovávaných dokladů - ...

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd včetně personalistiky -účetní a ekonomické poradenství -zpracování veškerých daňových přiznání.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: -příprava a dozorování staveb. Znalecké posudky: -oceňování nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí. Realitní činnost i developerská. Dodávky staveb na klíč. Projekce staveb a dalších zařízení.

Přímý výkup nemovitostí, oddlužení a výkup zadlužených nemovitostí, nemovitosti v exekuci nebo před dražbou.

Zprostředkovatelská činnost.

Účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd, daňové přiznání levně, osobně i on-line.

Advokátní kancelář - generální praxe

Nás profesionální server se zabývá volnou inzercí v oblasti půjček, úverů a hypoték. Ať už potřebujete půjčit, či chcete využít volné inzerce je pro vás inzertní server Inzerátypůjčky tou pravou volbou. Najdete u nás velikou a přehlednou nabídku půjček.