FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, korporátní obchodníspolečnosti a živnostenské

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, pracovní a korporátní

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, pojišťovací, přestupkové a stavební

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní a právní služby v oblasti trestního práva. Advokát. Právník.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Účetní audit. Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Kompletní daňový servis: - daňové přiznání - daňová evidence. Vedení účetnictví. Podvojné účetnictví. Mzdy.

Ekonomicko-finanční a strategické analýzy: -oceňování společností, -reportingové systémy -podnikatelské záměry a plány -operativní a strategické modely -plány a rozpočty -kalkulace, kontroling.

Advokátní služby: - konkurzní právo - trestní právo - práva obchodních společností.

Advokátní kancelář s dlouhodobou tradicí poskytuje právní služby s vysoce profesionálním standardem v oblasti. Její praxe zahrnuje široké spektrum vzájemně propojených specializovaných oblastí, což kanceláři umožňuje poskytovat klientům úplné a koordinované právní poradenství. Advokátní kancelář s dlouhodobou tradicí je umístěna v samém centru ...

Naše advokátní kancelář se specializuje především na následující oblasti: právo obchodních společností, obchodní kontrakty, problematika cenných papírů, šekové právo, podnikání na kapitálových trzích, burzovní právo, konkursní a vyrovnací řízení, zastupování před veškerými orgány.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a pracovní

Advokátní kancelář - právo korporátní obchodní společnosti, telekomunikační, bankovní a soutěžní - fúze a akvizice - nemovitosti - životní prostředí.