FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Auditorská činnost. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Finanční analýzy a rozbory. Tržní ocenění podniků.

Společnost ATLANTIK FT poskytuje služby v oblasti podnikového poradenství a obchodování s cennými papíry domácím a zahraničním klientům z řad institucionálních investorů a fyzických osob. Společnost ATLANTIK FT je akcionářem a jedním ze zakládajících členů Burzy cenných papírů Praha. Společnost ATLANTIK FT je držitelem licence udělené ...

Nabídka právní ochrany pro řidiče, auta, zaměstnance, rodiny, nemovitosti a podnikatele. Zprostředkování komplexních služeb v oblasti pojišťovnictví.

stop-neplatičum, správa pohledávek, správa exekucí, vymáhání pohledávek, lustrace firem, registr dlužníků, exekuce, vymáhání alimentů, Lustrace Firem je určena pro detekci negativních informací o právnických a fyzických osobách. Zjišťování jejich platební morálky, neexistence pohledávek, dluhů, exekuce, insolvence, prověření platnost OP, ...

Advokátní kancelář: -rodinné právo -trestní právo -obchodní právo -smluvní právo -převody nemovitostí.

kompletní vedení účetní agendy živnostníků a firem

Služby: -finanční poradenství -hypotéky a úvěry ze stavebního spoření, půjčky -pojištění osob - majetku - i odpovědnosti -penzijní a stavební spoření -investice.

Služby: - leasing, úvěr, pojištění na osobní užitkové a nákladní vozy, zemědělské a stavební stroje, vybavení provozoven.

Pojišťovací makléřská společnost.

Advokátní kancelář. Služby: -poradenské a konzultační.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a pracovní - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví

Advokátní kancelář - právo daňové, finanční, občanské, obchodní a trestní

Stone Block a.s.: -provádění veřejných dražeb -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -realizace výběrových řízení a zadávání veřejných zakázek. KONTAKT Stone Block a. s. Čechova 1100, 500 02 Hradec Králové T: 495 530 281 F: 495 530 281 e-mail: info@stone-block.cz Internet: ...

Advokátní a komerčně právní kancelář.

Účetnictví a účetnické služby. Ekonomické poradenství.