FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář: - specializace - fúze a akvizice, pohledávky, zakládání a transformace obchodních společností, aj.

Zpracování podkladů pro veškerá daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - daňové evidencekompletní vedení mezd - personalististika - vyhotovení statistických výkazů a sestav - rekonstrukce účetnictví - zástupné jednání na úřadech. Archivní a skartační služby.

Pojišťovací poradce občanský - česká pojišťovna

Zpracování mez - vedení účetnictví a daňové evidence

Ekonomické poradenství Soudní znalec v oboru ekonomiku

Účetnictví, vedení účetnictví a daňové evidence, přehledy na pojišťovny - daňová přiznání - účetní a ekonomické poradenství

Správa a údržba nemovitostí Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor. Vedení účetnictví.

Společnost Lautia nabízí klientům vedení podvojného účetnictví včetně všech souvisejících úkonů, a to zejména: vedení podvojného účetnictví, včetně účetních závěrek, tj. rozvahy a výkazu zisků a ztrát; kontrola účetních a daňových dokladů z hlediska zákonných náležitostí; zpracování návrhů přiznání k dani z přidané hodnoty; ...

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Auditorská činnost. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Finanční analýzy a rozbory. Tržní ocenění podniků.

Společnost ATLANTIK FT poskytuje služby v oblasti podnikového poradenství a obchodování s cennými papíry domácím a zahraničním klientům z řad institucionálních investorů a fyzických osob. Společnost ATLANTIK FT je akcionářem a jedním ze zakládajících členů Burzy cenných papírů Praha. Společnost ATLANTIK FT je držitelem licence udělené ...

Nabídka právní ochrany pro řidiče, auta, zaměstnance, rodiny, nemovitosti a podnikatele. Zprostředkování komplexních služeb v oblasti pojišťovnictví.

stop-neplatičum, správa pohledávek, správa exekucí, vymáhání pohledávek, lustrace firem, registr dlužníků, exekuce, vymáhání alimentů, Lustrace Firem je určena pro detekci negativních informací o právnických a fyzických osobách. Zjišťování jejich platební morálky, neexistence pohledávek, dluhů, exekuce, insolvence, prověření platnost OP, ...

Advokátní kancelář: -rodinné právo -trestní právo -obchodní právo -smluvní právo -převody nemovitostí.

kompletní vedení účetní agendy živnostníků a firem

Služby: -finanční poradenství -hypotéky a úvěry ze stavebního spoření, půjčky -pojištění osob - majetku - i odpovědnosti -penzijní a stavební spoření -investice.

Služby: - leasing, úvěr, pojištění na osobní užitkové a nákladní vozy, zemědělské a stavební stroje, vybavení provozoven.