FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nabídka vymáhání pohledávek, detektivních služeb a poradenské činnosti. Služby pro leasingové společnosti.

Nebankovní půjčky.Poskytujeme snadné a rychlé finanční půjčky z vlastních zdrojů, ručení nemovitostí podmínkou. Půjčky bez dokládání příjmu.

Daňové poradenství Zpracování účetního a obchodní systému - zpracování účetnictví - zpracování mezd

Investiční společnost - specializace na investice v oblasti private equity, informační technologie a média

Ekonomické poradenství - family management Online prodej uměleckých předmětů Zajištění - odborné posudky uměleckých předmětů Zprostředkování - koupě a prodej nemovitostí Pořádání - konference na požadované téma Pořádání - školení na požadované téma

Rychlé půjčky, krátkodobé půjčky i online půjčky. To vše na český trh přináší nová obchodní značka creditON. Centrála společnosti creditON sídlí v lotyšské Rize, kde naše služby v oblasti půjček s důvěrou využilo již více než 16 000 klientů. Zájemcům o krátkodobé a rychlé půjčky či online půjčky nabízíme přehledné, transparentní a výhodné ...

Advokátní kancelář: -vymáhání pohledávek -zakládání společností -směnky a šeky -spory z obchodněprávních vztahů -občanské právo -rozvodový právník -převody nemovitostí -sepisování smluv -pracovní právo -trestní právo -osobní bankrot -advokátní úschovy.

Poskytování komplexních služeb v oblasti pohledávek: - vymáhání - návrh na prohlášení konkurzu - žaloby o zaplacení pohledávky - konsolidace dluhů - oddlužení.

Poradenství: -ekonomické -finanční. Vedení účetnictví.

Znalecká kancelář, odhadce. Služby: -oceňování nemovitého majetku -ocenění pro převody majetku -tržní oceňování.

Pojištění, penzijní připojištění.

Finanční poradenství Zakládání společnosti Realitní činnost Realitní činnost

Ekonomické poradenství - zajišťuje veřejné zakázky z. 137/2006 Sb. Organizační poradenství Zajištění - semináře

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní, správní a stavební

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, insolvenční a leasingové

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, trestní, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů.

Zpracování: - daně, daňové poradenství. Ekonomické, účetní poradenství. Vedení: - účetnictví - mzdová a personální agenda.

Služby: -zprostředkování pojištění, leasingu, úvěrů -správa pojistných smluv -likvidace pojistných událostí.