JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Ing. Pavel Mrňa se zaměřuje na projekční činnost, stavební dozor a oceňování nemovitostí.

Jindřich Hanel se zaměřuje na zprostředkování životních a neživotních pojištění a stavebního spoření.

Hypoteční centrum. -úvěry a refinancování hypoték -bezkonkurenční sazby i na krátké fixace -lze vyřídit až na rok a půl dopředu -financování až 100% ceny nemovitosti -dlouholeté garance sazeb -nízké požadavky na příjmy.

Účetnictví a daňová evidence -účetní, ekonomické a finanční poradenství.

Účetní kancelář: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -účetnictví -zpracování mezd, mzdy -přiznání k daním, daňové přiznání pro malé a střední firmy. Daňová evidence: -průběžné zpracování daňové evidence -deník daňové evidence - peněžní deník -kniha pohledávek a závazků -pokladní kniha -kniha DPH pro plátce DPH ...

Makléřská pojišťovací společnost: - zprostředkovatelské a poradenské služby v oblasti pojišťovnictví - pojištění firem - pojištění osob - finanční služby

Firma se zabývá likvidací pojistných událostí. Řeší parciální i totální škody. Vyřeší škody na všech typech motorových vozidel, autosklech, majetku. Zpracuje nárok za ušlý zisk. Specializace na řešení škod na motorkách, nákladních vozidlech, zemědělské a stavební technice

Společnost EURO FLEET SERVIS s.r.o. se sídlem v Jičíně na ulici Hradecká 1107 v objektu Autocentrum Jičín, nabízí širokou škálu služeb v oblasti pronájmu vozidel a půjčování karavanů. Zde je podrobnější popis jejich činnosti: Krátkodobý a dlouhodobý pronájem vozidel: EURO FLEET SERVIS umožňuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem osobních ...

Služby: -účetnictví -daňová evidence -mzdy -zastupování na úřadech -daně, daňová přiznání. -pro firmy i fyzické osoby.

Pojišťovací kancelář Allianz pojišťovny, a.s. Poradenské služby v oboru pojišťovnictví. Pojištění majetku občanů a firem, pojištění vozidel, životní a cestovní pojištění. Zprostředkování hypotečních úvěrů. 20 letá praxe v Allianz pojišťovně, a.s.

Služby, zpracování: -kompletní účetnictví -daňové přiznání.

Makléřská pojišťovací společnost: -pojištění, -likvidace, -informační a poradenská činnost, -bankovnictví.

Účetní kancelář. Zpracování daňové evidence, účetnictví.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny

Pojišťovací a makléřská společnost. Služby: -pojišťovací makléřství -poradenství v oblasti pojištění -pojistný program -správa pojištění.

Infibi s.r.o. se zaměřuje na procesní audit, digitalizaci a automatizaci procesů, a také řízení na základě dat.

Advokátní kancelář. Právní pomoc v oblasti občanského, obchodního, pracovního, živnostenského, rodinného práva a práva nemovitostí. Zajišťujeme právní servis společností, družstev, společenství vlastníků jednotek (SVJ), vymáhání pohledávek a jiných nároků, sepisování smluv a advokátní úschovy. Vše i v německém jazyce.

Dagmar Schellerová se zaměřuje na vyřizování přídavků na děti, daňové přiznání, mateřskou a další služby v Rakousku a Německu.

Bc. Marta Vavříková se zaměřuje na finanční poradenství a pomoc v oblasti životních a neživotních pojištění.