FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví

Developerská činnost. Prodej, pronájem: - byty - kanceláře. Investiční činnost ve výstavbě.

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní a zemědělská půda, pozemky, zákon o půdě, restituce.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, správní a trestní - leasing

Nabízíme: - vedení účetnictví, mezd, zastupování na úřadech.

Podnikatelské poradenství Účetní poradenství Tvorba - účetní program PENDEN, DOLIFAKT, MZDY Lektorská činnost

Revize: - elektrické zařízení NN, VN a dolech a lomech. Projekce: - rozvody elektro NN a VN průmyslové domovní a energetické soustavy. Soudní znalec: - obor energetika - obor ekonomika (odhady věcí movitých).

Auditorské služby. Daňové, účetní poradenství.

Nabídka vymáhání pohledávek, detektivních služeb a poradenské činnosti. Služby pro leasingové společnosti.

Nebankovní půjčky.Poskytujeme snadné a rychlé finanční půjčky z vlastních zdrojů, ručení nemovitostí podmínkou. Půjčky bez dokládání příjmu.

Daňové poradenství Zpracování účetního a obchodní systému - zpracování účetnictví - zpracování mezd

Investiční společnost - specializace na investice v oblasti private equity, informační technologie a média

Ekonomické poradenství - family management Online prodej uměleckých předmětů Zajištění - odborné posudky uměleckých předmětů Zprostředkování - koupě a prodej nemovitostí Pořádání - konference na požadované téma Pořádání - školení na požadované téma

Rychlé půjčky, krátkodobé půjčky i online půjčky. To vše na český trh přináší nová obchodní značka creditON. Centrála společnosti creditON sídlí v lotyšské Rize, kde naše služby v oblasti půjček s důvěrou využilo již více než 16 000 klientů. Zájemcům o krátkodobé a rychlé půjčky či online půjčky nabízíme přehledné, transparentní a výhodné ...

Advokátní kancelář: -vymáhání pohledávek -zakládání společností -směnky a šeky -spory z obchodněprávních vztahů -občanské právo -rozvodový právník -převody nemovitostí -sepisování smluv -pracovní právo -trestní právo -osobní bankrot -advokátní úschovy.

Poskytování komplexních služeb v oblasti pohledávek: - vymáhání - návrh na prohlášení konkurzu - žaloby o zaplacení pohledávky - konsolidace dluhů - oddlužení.