FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Auditorské služby. Daňový poradce. Hospodářské poradenství pro české firmy spolupracující s rakouskými partnery.

Finanční poradenství, pomoc v oblastech: - pojištění - penzijní připojištění - spoření - termínované vklady - stavební spoření - úvěry i hypoteční - investice - hotovostní půjčky.

Advokátní kancelář - právo autorské, mediální a telekomunikační - licenční smlouvy a franchising - nakladatelské smlouvy.

Finanční poradenství - financování soudních sporů - úvěry, půjčky, hypotéky - exekuce

Nebankovní úvěry - půjčky - úvěry se zajištěním nemovitostí - vyplácení zástav na nemovitostí

Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Nabízíme kompletní služby v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence a poradenské služby i pro německy hovořící klienty.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství - mzdová agenda

Prodej - investiční zlato zlaté mince a zlaté cihly

Obchodování na mimoburzovních trzích - obchodování komodit, akciových indexů a měnových párů (FOREX) - lektorská činnost - pořádání dálkových online seminářů.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení - kancelářská technika. Programování databázových aplikací na zakázku. Účetnictví příspěvkových a neziskových organizací.

-advokátní služby -insolvenční správa

Zpracování návrhu na oddlužení (osobní bankrot). Insolvence. Zakládání nových společností. Změny v obchodních společnostech. Správa, vymáhání a prodej pohledávek. Advokátní kancelář.

Poskytuje - úvěry - půjčky - hypotéky Leasing automobily, stroje.

Účetní služby. Zajišťujeme vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy pro živnostníky a malé firmy na Kyjovsku a Hodonínsku.

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Účetní poradenství - vedení a rekonstrukce účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda

Poskytujeme komplexní pojištění občanů i majetku, nabízíme financování vlastního bydlení, hypoték. Dále potom pojištění vozidel, nemovitostí, životní pojištění, pojištění odpovědnosti a jiné. Najdete u nás i následný servis.