FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Daňové poradenství Účetní poradenství - zpracování mezd

Vedení - daňová evidence - účetnictví na zakázku

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Finanční a investiční poradenství. Ekonomie provozu, účetnictví, financování. Development. Projektový management, facility management a marketing.

Advokátní kancelář - právo zdravotnické, rodinné, občanské, pracovní, obchodní, trestní a správní

Audit. Daňové poradenství. Vypracování daňového přiznání. Finanční poradenství. Analýza prosperity podniku. Vypracování žádosti o úvěr. Zpracování podnikatelských záměrů. Zpracování privatizačních projektů. Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví. Komplexní služby při založení firmy. Likvidace organizací.

MAX Engineering s.r.o. zajišťuje investorskou inženýrskou činnost ve stavebnictví, na vyžádání zabezpečuje zpracování projektové dokumentace a výkon funkce generálního dodavatele staveb. Spolupracuje s tuzemskými i zahraničními klienty a specializuje se na lokalitu hlavního města Prahy.

Nabídka právních služeb se specializací na občanské a trestní právo.

Leasing nových, ojetých osobních a nákladních automobilů. Leasing strojů, zařízení. Zpětný leasing.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Výkupy nemovitostí, řešení zadlužených nemovitostí, výplaty exekucí, finanční poradenství, úvěry.

Daňové poradenství Vedení účetnictví Zpracování mezd Intrastat

Advokátní služby pro obchodní společnosti. Finační poradenství v oblasti bankovnictví.

Komerční služby a Obchodní příležitosti: - nákup a prodej společností nebo jejich částí - fúze a akvizice - joint ventures - reality - franšízing - vyhledání partnerů - manažerské a personální poradenství vč. náboru - veškeré právní služby Investiční a provozní financování - znalecké posudky a oceňování - marketing a reklama ...

Wustenrot, a.s. Stavební spoření. Stavební spořitelna.

Poskytování daňového poradenství.

Projekce a výstavba: - občanské stavby - developerské projekty - konzultační činnost - projekce staveb - expertní a znalecká činnost Konzultace developerských projektů Inženýrská činnost.

Advokátní kancelář Mašek advokáti s.r.o. byla založena v roce 1990 JUDr. Martou Ustrnulovou, advokátkou s více než dvacetiletou praxí, k níž se připojili Mgr. Šimona Mašková a JUDr. Petr Mašek. Nyní v advokátní kanceláři pracuje tým advokátů, koncipientů a právních asistentů v těchto právních odděleních: Vymáhání pohledávek - zejména ve ...

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a soutěžní

Znalec: -oceňování nemovitostí úřední cenou daně, účetnictví -tržní ceny nemovitostí převody, dědictví, insolvence. Realitní činnost a služby poradenství.

Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, podnikové poradenství.

Služby: -řešení a odkup pohledávek -zápočty pohledávek -prodej pohledávek.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek