FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení: - účetnictví právnických a fyzických osob - daňové evidence - daňová přiznání.

Zajišťujeme provádění auditů účetních závěrek podle mezinárodních i českých auditorských standardů a ostatní ekonomické poradenství. Poskytovatel služeb v oblasti auditu a daní již od roku 1994. Daňové poradenství v oblasti účetnictví a mezd.

Prodej, dovoz nových i zánovních vozů BMW. Financování, pojištění a ostatní formality spojené s převodem a registrací automobilu. Servis ve značkovém servisu BMW v Německu.

Advokátní kancelář - právo bankovní, finanční, korporátní, obchodní a insolvenční - nemovitosti - soudní spory a rozhodčí řízení - fúze a akvizice - informační technologie - duševní vlastnictví - média

Znalecký ústav vypracovává znalecké posudky v oblasti dopravy, ekonomiky a strojírenství.

Účetní servis: - účetnictví - daně - mzdy - poradenství.

Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví. Daňová přiznání. Mzdy. Svoz dokladů.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví a administrativní práce.

Znalecký ústav: - ceny a odhady nemovitostí - tržní oceňování pro bankovní účely - oceňování podniků - oceňování motorových vozidel a věcí movitých.

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Praktický lékař pro dospělé. Soudní znalec z oboru zdravotnictví.

Vymáhání pohledávek, detekt. Vymáhací agentura Iron Tiger Company a.s. se zabývá vymáháním pohledávek, detektivní činností, ochranou osob a majetku, dále nabízí služby pro leasingové společnosti. Právní jednání, jistota profesionálního jednání, vysoké % úspěšnosti

Služby: -kompletní ekonomický servis -daňové poradenství.