FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňová přiznání. Vedení účetnictví: - kompletní účetní servis pro střední a drobné firmy včetně mezd - příprava povinných vnitřních směrnic - sestavování knih jízd v případě potřeby Vymáhání pohledávek.

Pojištění: -životní -důchodové -zdravotní -úrazové.

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Finanční poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Poradenství pro fúze a akvizice, financování projektů, hledání strategických a finančních investorů, podpora zahraniční expanze českých společností.

Vedení - účetnictví Internetový obchod - kojenecké zboží - hračky

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Realitní kancelář. Provádění veřejných dražeb. Vedení účetnictví.

Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Pojišťovací makléřská společnost: - pojištění majetku, odpovědnosti, technických rizik, přerušení provozu.

Notářská kancelář. Poradenství: - právní. Právní služby.

Daňové poradenství Ekonomické práce Účetní práce - účetní poradenství - účetní a administrativní práce Kennel/Chovatelská stanice WEDDING DAY - MALTESE/MALTÉZSKÝ PSÍK - YORKSHITE TERRIER

Vývoj, distribuce, servis programu EKONOM - účetní a evidenční systém, pro malé a střední firmy. Jednoduché a podvojné účetnictví, mzdy, sklady, maloobchod. Síťové verze . Služby: vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Oblast působení: okresy Nový Jičín, Přerov a Vsetín Zastoupení: Českomoravská stavební spořitelna, a.s. ČSOB pojišťovna, a.s. ČSOB penzijní společnost Stabilita, a.s. ČSOB Poštovní spořitelna, a.s. ČSOB podílové fondy Hypoteční banka, a.s.

Společnost poskytuje dotační poradenství v oblasti strukturálních fondů Evropské Unie, což obnáší dotační audit, vypracování žádosti o dotaci, zpracování studie proveditelnosti, projektový management. Pořádáme semináře, napomáháme vzniku klastrů.

Poskytuje: -daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence, administrativní práce, provoz FVE a spojená legislativa. Obchodní služby, pronájmy nemovitostí.

Specializujeme se na služby v oblasti auditu servisních faktur a fyzické kontroly rozsahu provedených prací na vozech Volkswagen, Škoda, Seat a Audi.

Provozování advokátní kanceláře se zaměřením na občanské, bytové a obchodní právo.

Naše společnost se zabývá poskytováním krátkodobých půjček bez náhledu do registru a mini-málními kritérii ke schválení půjčky. Pobočka: Havlíčkova 118 586 01, Jihlava tel.: 724 488 044 776 14 11 44

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - mzdy - personální agenda.

Restaurátorství a opravy moderních, starších a historických optických přístrojů a jiných předmětů jako : -starší fotoaparáty a filmové kamery -dalekohledy a zaměřovače -projektory a promítačky -mikroskopy -elektrooptické a optomechanické přístroje. Soudní znalec v oboru optických přístrojů.