FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Finanční a ekonomické poradenství.

Znalecká kancelář - ocenění nemovitostí pro daňové účely daň z převodu nemovitosti, daň darovací, daň dědickou - ocenění nemovitostí pro dědické řízení - ocenění nemovitostí pro vklad nemovitostí do majetku firmy - ocenění nemovitostí při dělení společného jmění manželů - ocenění nemovitostí při dělení podílového ...

Nabízíme služby finančních poradců. Pro své klienty zařizujeme úvěry, hypotéky, stavební spoření a životní i neživotní pojištění. Své služby provozujeme ve Zlínském kraji.

Společnost zabývající se půjčováním peněz o proti zástavě. Profesionální zastavárna: Férové, transparentní obchodní podmínky. Důraz na potřeby zákazníků a kvalitu služeb. Nadstandardní prostředí zastavárny. Tyto hlavní principy fungování naší zastavárny nabízíme zákazníkům.

Sdružení právníků, ekonomů, techniků a finančních poradců. Komplexní servis v oblastech: -stavební spoření -penzijní připojištění -životní pojištění -financování rekonstrukcí bytových domů -financování bydlení - úvěry, hypotéky -realitní služby -poradenská činnost.

Vedení - účetnictví - daňové evidence poskytuje - poradenství

Nenechávejte zbytečně Vaše finance v zahraničí. Vyřídíme Vám vratky zahraniční DPH z vašich výdajů v zemích EU. Vracení DPH ze zahraničí provádíme již více než 15 let. Vracení DPH ze zahraničí = refundace zahraniční DPH. Vyřídíme vrácení DPH z Německa, Rakouska, Slovenska a z dalších zemí EU. Pro dopravce je velmi důležitá vratka DPH z nafty. ...

Advokátní kancelář: - služby v oblasti obchodního, občanského, trestního, správního i pracovního práva a zadávání veřejných zakázek i zadávacích řízení.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Advokátní kancelář, právní služby.

Advokátní kancelář: - občanské, obchodní a rodinné právo - nemovitosti -převody, kupní a darovací smlouvy, zástavní smlouvy, věcná břemena ....

Poskytování služeb registrovaného investičního zprostředkovatele na kapitálových trzích. Nabídka investičního poradenství.

Nabízíme efektivní způsoby řešení pohledávek, vysokou efektivitu a bezplatné právní poradenství. Vyzkoušejte nás. Neplatíte ŽÁDNÉ POPLATKY PŘEDEM. NAŠE SLUŽBY Mimosoudní inkaso a správa pohledávek Soudní inkaso Zahraniční inkaso Exekuce a dohlížecí řízení Prevence a risk management Odkupy pohledávek

Inkasní a exekuční servis – nejlepší řešení pro vaše pohledávky. Inkasní a exekuční servis, s.r.o. je společnost, která se zabývá poskytováním služeb v obchodně - závazkových vztazích. Specializujeme se na vymáhání neuhrazených pohledávek a řízení portfolií pohledávek po splatnosti za fyzickými osobami.

Advokátní kancelář - právo bytové, evropské, korporátní a stavební - prodej a transformace podniku.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní, pracovní, bytové, dědické, trestní a daňové.

Právní služby. Realitní kancelář. Ostraha majetku a osob.

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, mezinárodní soukromé a rodinné rozvody, společné jmění manželů. Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.