FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář: - služby v oblasti obchodního, občanského, trestního, správního i pracovního práva a zadávání veřejných zakázek i zadávacích řízení.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Advokátní kancelář, právní služby.

Advokátní kancelář: - občanské, obchodní a rodinné právo - nemovitosti -převody, kupní a darovací smlouvy, zástavní smlouvy, věcná břemena ....

Poskytování služeb registrovaného investičního zprostředkovatele na kapitálových trzích. Nabídka investičního poradenství.

Nabízíme efektivní způsoby řešení pohledávek, vysokou efektivitu a bezplatné právní poradenství. Vyzkoušejte nás. Neplatíte ŽÁDNÉ POPLATKY PŘEDEM. NAŠE SLUŽBY Mimosoudní inkaso a správa pohledávek Soudní inkaso Zahraniční inkaso Exekuce a dohlížecí řízení Prevence a risk management Odkupy pohledávek

Inkasní a exekuční servis – nejlepší řešení pro vaše pohledávky. Inkasní a exekuční servis, s.r.o. je společnost, která se zabývá poskytováním služeb v obchodně - závazkových vztazích. Specializujeme se na vymáhání neuhrazených pohledávek a řízení portfolií pohledávek po splatnosti za fyzickými osobami.

Advokátní kancelář - právo bytové, evropské, korporátní a stavební - prodej a transformace podniku.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní, pracovní, bytové, dědické, trestní a daňové.

Právní služby. Realitní kancelář. Ostraha majetku a osob.

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, mezinárodní soukromé a rodinné rozvody, společné jmění manželů. Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Nabízíme vám rychlé vyřízení online půjčky. Naše společnost Financial Services Group, s.r.o. poskytuje nebankovní půjčky pro fyzické osoby i pro firmy. Pokud potřebujete rychle peníze, nemusíte dokládat své příjmy, stačí zastavit vaše motorové vozidlo nebo plavidlo.

Silnou stránkou BVCE, která má sídlo v Praze, je schopnost kombinovat západní přístup k identifikaci transakcí, analýzám a provedením transakcí s lokální znalostí specifik zemí, ve kterých BVCE působí. BVCE byla založena na jaře roku 2002 klíčovými členy úspěšného společného podniku firem Lazard Freres & Co. a Latona Associates of Europe. ...

Služby: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -vedení mzdové agendy -účetní poradenství -zprostředkování daňového poradenství -zprostředkování úvěrů pro podnikatele.

Společnost pro rozhodčí řízení a. s. Vám zajistí využití služeb rozhodců, kteří svými praktickými i teoretickými znalostmi napomohou využití všech dosud málo známých výhod rozhodčího řízení. Předmětem jejího podnikání je vzdělávací a školící činnost pro rozhodce, služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u ...

Advokátní kancelář. Specializace na zdravotnické právo, náhradu škody v případě nepřiměřené délky řízení, ochrany osobnosti a ústavního práva.

Provádíme PŘEVODY BYTU do osobního vlastnictví dle zákona č. 72/94 Sb., vypracování PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA NEMOVITOSTI, zaměření jednotek, SMLOUVY o převodu jednotky, včetně podání do katastru nemovitostí, založení společenství vlastníků ( SVJ ), tzn. zpracování stanov i podání na rejstříkový soud, popř. další služby spojené s převody. Vše jsme ...

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Finanční poradenství Marketingový outsourcing - marketingové kampaně - průzkum trhu - design - indoor marketing - outdoor marketing - event management - PR public relations Outsourcing obchodních činností - obchodní zastoupení - průzkum trhu - přímý prodej - internetový prodej - ...

Komplexní služby vedení účetnictví a daňové evidence včetně mzdové agendy (není podmínkou) a to jak pro plátce, tak i neplátce DPH.