FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Nabídka advokátních služeb se zaměřením na obchodní, občanské, trestní, správní a autorské právo. Řešení přeshraničních sporů v Rakousku a Německu.

Nabídka služeb advokátní kanceláře se zaměřením na občanské, obchodní, správní a trestní právo.

Nabídka služeb advokátní kanceláře v oblasti občanského, obchodního, pracovního a zdravotnického práva.

Nabídka advokátních služeb, kompletní právní činnost.

Nabízíme provádění veškerých prací spojených s vytvářením účetních dokladů a jejich zaúčtováním. Využíváme stále aktualizovaný profesionální účetní software. Zajišťujeme zpracování a podávání veškerých daňových přiznání. Na základě plné moci běžně zastupujeme zákazníky při jednáních a kontrolách.

Daňové přiznání Vedení účetnictví Zpracování mezd

Služby: - účetnictví - vedení daňové evidence a mezd

Služby: -účetnictví -vedení daňové evidence a mezd

Služby: -vedení účetnictví.

Nabízíme: - auditorské služby - daňové poradenství - personalistika a mzdy - účetní služby - oceňování - ekonomické a organizační poradenství

Společnost ICARIS Conference Management byla založena v roce 1992 a je profesionálem v oblasti kompletní organizace konferencí, kongresů, sympozií a všech doprovodných služeb. .

-daňová evidence -účetnictví - podvojné -personalistika - mzdy -zastupování na úřadech OSSZ, VZP, ostatní ZP, FÚ -administrativní úkony -kontroly smluv

pojišťovací zástupce České pojišťovny a.s.: -životní pojištění -úrazové pojištění -penzijní připojištění -pojištění majetku, domácností, staveb -havarijní pojištění vozidel a povinné ručení

pojišťovací zástupce České pojišťovny a.s.: -pojištění osob - úrazové, životní -penzijní připojištění -pojištění vozidel, povinné ručení, havarijní pojištění -pojištění majetku, domácností, staveb

Advokátní kacelář. Právní činnost.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Campa Capital Management je ryze českou společností poskytující tyto služby - prodej firem a podniků, oceňování podniků, znalecké posudky.

Jsme česká advokátní kancelář střední velikosti se sídlem v Praze. Tým advokátů, advokátních koncipientů, odborných pracovníků, praktikantů a asistentek pracuje velmi flexibilně a s vysokým nasazením s cílem dosáhnout maximální spokojenosti klientů. Poskytujeme právní služby ve všech oblastech práva, zejména v oblasti obchodního práva, občanského ...

Služby v oblastech: -projektové a konstrukční práce a inženýrská činnost -černobílý a barevný tisk na inkoustovém plotru HP DesignJet 450C -účetnictví -půjčovna sportovních a rybářských potřeb.

Družstevní záložna nabízí výhodné spoření s vysokým výnosem a kvalitní úvěrové produkty pro podnikatele i občany. Úvěry 2-100 mil. Kč, zajištěné nemovitostí. Poskytujeme investiční úvěry, hypotéky pro cizince, projektové a developerské financování.

Poskytování služeb advokátní kanceláře v oblasti trestního práva.

Nabídka služeb advokátní kanceláře se zaměřením na občanské, trestní i rodinné právo a dražby.