FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Naše služby: - správa dceřiných společností - finanční a kapitálové investice.

Jsme pojistně makléřská společnost, specialista v oblasti řízení rizik a pojištění, správy pojistných programů a likvidace pojistných událostí. .

Asistenční služby a likvidace pojistných událostí. Odtah vozidel, cestovní pojištění .

Poskytování spotřebitelských úvěrů a půjček

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Společnost Profi BONUS spol. s r.o. vznikla v roce 1995 a orientuje se na profesionální služby v oblasti pojišťovnictví v plném možném rozsahu.

Podporujeme vaše podnikání: pokud chcete založit s.r.o. nebo koupit ready-made firmu, ušetřit za kancelář pomocí virtuálního sídla, tzv. virtuální kanceláře nebo poradit s organizací, účetnictvím či marketingem, jsme zde pro vás.

Advokátní služby: - trestní právo - obchodní právo - insolvenční právo - občanské právo.

Realitní a poradenská společnost. Služby: -realitní a poradenské služby - zprostředkování franchisových licencí a vývoj franchisových systémů.

Pojišťovací makléř. Občanské pojištění. Pojištění podnikatelů a firem. Zdravotní pojištění cizinců.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Vedení účetnictví. Zpracování: - mzdy - daňové přiznání. E-shop: - kancelářské zboží.

Znalecká kancelář: - odhady nemovitostí, tržní ceny, ocenění, oceňování podniků - znalecké posudky o cenách podniků, nemovitostí a pozemků - znalectví ve stavebnictví: - stavby obytné, občanské, průmyslové, rodinné domy - oceňování pro zástavy, bankovní účely, hypotéky - oceňování podnikatelských záměrů - odhady v zahraničních ...

Činnost: - poskytování finančního leasingu na nová i ojetá vozidla, stroje a zařízení - možnost pojištění

Makléř na ministerstvu financí ČR a splňuje ustanovení zákona o pojišťovnictví č.363/99 Sb. ve znění pozdějších ustanovení. Služby: -komplexní servis pro fyzické a právnické osoby v oblasti pojišťovnictví a finančního poradenství-hypotéky, leasing, záruky. Spolupráce s největšími pojišťovacími ústavy v ČR. Pojištění pro všechny: ...

Poskytování nebankovních úvěrů a oddlužení občanů.

Profesionální vedení firemního účetnictví, daně, mzdová agenda a účetní audit.

Advokátní kancelář: - trestní právo.

Advokátní kancelář: - generální praxe - cizinecké právo azyl, uprchlictví.