FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zastupování klientů ve vztahu s pojišťovnami, a to zejména v oblasti pojištění průmyslu a podnikatelů. Pro naše smluvní klienty zajišťujeme zdarma následující: - audit stávajících pojistných smluv vypracování nabídek od předních pojistitelů - pomoc při likvidaci pojistných událostí - optimalizace pojistného programu - správa ...

Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Poradenství: -daňové, daňový poradce. Vedení účetnictví. Konzultace a řešení konkrétních dotazů v daňové problematice. Zastupování klienta před správcem daně. Zpracování daňových přiznání.

Pojistně makléřská společnost. Komplexní služby v oblasti pojištění a řízení rizik. Pojištění firem a osob.

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Služby: - odhady - oceňování.

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Služby: - soudní znalec - oceňování nemovitostí.

Soudní znalec: - stavebnictví - ekonomika.

Leasing a úvěry - nové, ojeté automobily - stroje, technologie - kancelářská a výpočetní technika aj. - nákladní automobily, stavební stroje - vybavení restaurací - garážová a svářecí technika Hypoteční úvěrování

Vedení účetnictví pro malé, střední firmy a daňovou evidenci pro OSVČ. Zpracování daňových přiznání daň z příjmu právnických osob a fyzických osob, DPH, silniční daň. Zpracování přehledů pro správu sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovnu. Zpracování mzdové agendy. Zastupování a komunikace při jednáních a kontrolách na ...

Daňové poradenství, účetnictví.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Služby: -čištění, opravy a stavby komínů -vložkování -revize a výpočty komínů -montáže komínových systémů SCHIEDEL, Eko Universal, BLK -prohlídky průduchů komínovou kamerou -měření emisí u malých zdrojů znečištění -soudní znalec.

Služby: -poradenství ekonomické, právní -znalecké posudky -dražby -odborné posudky.

Jak ochránit své peníze před znehodnocením inflací nebo státním bankrotem? Nabízím své zkušenosti a kvalifikované poradenství i realizaci spořícího programu nebo jednorázového obchodu v oblasti vzácných kovů (investiční zlato a stříbro) pro širokou veřejnost i firmy, pod hlavičkou firmy FINOD s.r.o.

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní a poradenství. V jejích členských společnostech pracuje více než 145 000 pracovníků ve 152 zemích. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce.

Advokátní služby v oblasti občanského, obchodního a pracovního či trestního práva.

Služby: -účetnictví (dříve podvojné účetnictví) -daňová evidence (dříve jednoduché účetnictví) -vedení a rekonstrukce účetnictví a daní včetně služeb souvisejících -účetní uzávěrky a závěrky mimořáné -mzdové účetnictví a personální poradenství -účetní poradenství -ekonomické, organizační, finanční a podnikatelské ...