FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář. Občanské, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní.

Poskytování krátkodobých půjček soukromým osobám i podnikatelům.

Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS. Služby: -zprostředkování stavebního spoření s liškou -poskytování úvěrů, překlenovacích úvěrů, meziúvěrů -rodinné financování -ukončení stavebního spoření -penzijní připojištění ČSOB Penzijní fond Progres nebo ČSOB Penzijní fond Stabilita (původní název Českomoravský penzijní fond, ČMPF) ...

Nabídka přímého prodeje pojištění motorových vozidel, povinného ručení. Od května 2007 nabízí pojišťovna povinné ručení, které bylo v srpnu 2007 doplněno o havarijní pojištění. V následujících letech začne nabízet další typy neživotního pojištění.

ZSAuto - znalecká a expertní kancelář Oceňování vozidel – kalkulace časových i obvyklých cen. Kalkulace škod na vozidlech po dopravních nehodách. Revize a posouzení rozsahu likvidačního plnění pojišťoven. Analýzy fakturace za provedené opravy. Měření tloušťky laků u vozidel – zjišťování provedených karosářských oprav. Dokumentace stavu vozidel. ...

Služby: -ekonomické poradenství -vedení účetnictví

Služby: -vedení účetnictví, mzdy -daňová přiznání -daňové a účetní poradenství -ekonomické služby pro podnikatele

Nabízíme zprostředkování pojištění občanského i podnikatelského, hypoték a stavebního spoření, včetně zajištění servisu a likvidací pojistných událostí.

Stavební spoření. Penzijní připojištění. Životní pojištění. Investiční důchodové pojištění. Úrazové pojištění. Pojištění dětí. Pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla. Vkladové pojištění. Pojištění domácností a nemovitostí. Hypotéky. Pojištění podnikatelských rizik.

Advokát. Poskytování právních služeb v oblasti trestního, občanského, rodinného a obchodního práva, právních vztahů bytových družstev a společenství vlastníků či koncesí.

Advokátní kancelář. Obchodní právo v plném rozsahu, specializace: - zakládání a vznik obchodních společností - změny v obchodních společnostech - zápisy do obchodních rejstříků - běžné otázky obchodního práva.

Lendings-půjčky zprostředkování půjček

Naše firma zajišťuje operativní leasing, autopůjčovnu, asistenční služby při nehodě, autoservis a pomoc při vyřízení pojistných událostí.

Ekonomické, finanční a organizační poradenství. Revitalizace, restruktualizace firem. Krizové řízení firem Odkup a prodej pohledávek. Řízení lidských zdrojů. Developerská činnost.

Společnost, která se zaměřuje na hledání investičních příležitostí dle požadavků klienta. Mimo vlastní projekty se orientujeme na užší okruh klientů, pro které zabezpečujeme komplexní finanční služby. Mezi ně patří zejména finanční a investiční poradenství, zaměřené na efektivní zhodnocení vašich financí. Dlouhodobá prosperita nám vytváří ...

Provádění veřejných dobrovolných i nedobrovolných dražeb. Kancelář: - Vsetín, Hlásenka 1673.

Vymáhání pohledávek po celé ČR a v EU, fyzické a důrazné řešení pohledávek, odebírání leasingů, odkupování pohledávek.

Vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování poradenství.

Komplexní právní služby pro právnické i fyzické osoby.

Poradenství: -ekonomické -účetní. Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -daně, mzdy.

Daňové, účetní a ekonomické poradenství.

Auditorská činnost, účetnictví: - činnost organizačních a ekonomických poradců - činnost účetních poradců - činnost daňových poradců

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Zabýváme se pohledávkami, likvidacemi podniků a jiným.