FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Organizační a ekonomické služby. Organizační a ekonomické služby - daňová evidence a účetnictví, poradenství, pojištění majetku a odpovědnosti nejen podnikatelů. Info, investice, projekty, stavby.

Řešíme dluhy a exekuce – všemi možnými způsoby a po celé ČR. Správa dluhů, konsolidace úvěrů, bankovní i nebankovní hypotéky, výkupy nemovitostí za hotové. Sjednotíme či vyplatíme Vaše půjčky, zastavíme sankce, exekuce i nařízenou dražbu – rychlé vyřízení bez poplatků předem. Navíc i možnost práce z domova – zajímavé odměny za minimum času.

Činnost: - řešení pohledávek za leasingovými nájemci motorových vozidel, - vyhledávání neplacených předmětů leasingu a jejich odebírání - rychlé zásahy v autobazarech při zjištěném pokusu o prodej vozidla v majetku leasingové společnosti Velmi úzce solupracujeme s Policií České republiky, zvláště při řešení leasingových podvodů páchaných ...

Advokátní kancelář Nabídka advokátních služeb v oblasti občanského, obchodního, pracovního a rodinného práva.

Služby: - zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví - vedení personální a mzdové agendy - vyhotovení daňových přiznání - vypracování ekonomických podkladů pro peněžní instituce - daňové poradenství - konzultační činnost v oboru ekonomie Soudní znalec v oboru ekonomie

Účetnictví: - jednoduché, podvojné - kompletní zpracování účetní agendy - DPH, fakturace, daně, styk s úřady - mzdy a personalistika - poradenská činnost v oblasti účetnictví a výpočetní techniky.

Činnost: - poradenství ekonomické - účetnictví - obchod a reklama - realitní - nemovitosti.

Obchodník s cennými papíry. Obchodní činnost: - prodej a nákup cenné papíry na kapitálovém trhu - správa portfolia cenných papírů - přímé obchody s cennými papíry - obstarávání pro emitenta splácení cenných papírů a vyplácení výnosů z nich - analýza vývoje cenných papírů - poradenská činnost ve věcech týkajících se cenných papírů - ...

Stavební firma. Práce: - stavby: - bytové, občanské - průmyslové, zemědělské - rekonstrukce, modernizace - výstavba-rodinné domy, domky - fasádní úpravy - zateplování - projektová činnost, inženýrské stavitelství. Montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická vyhrazená zařízení. Služby: - vedení učetnictví.

Služby: - výroba tepla - výroba elektřiny - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - vodoinstalatérství, topenářství - výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW - vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zastupování klientů ve vztahu s pojišťovnami, a to zejména v oblasti pojištění průmyslu a podnikatelů. Pro naše smluvní klienty zajišťujeme zdarma následující: - audit stávajících pojistných smluv vypracování nabídek od předních pojistitelů - pomoc při likvidaci pojistných událostí - optimalizace pojistného programu - správa ...

Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Poradenství: -daňové, daňový poradce. Vedení účetnictví. Konzultace a řešení konkrétních dotazů v daňové problematice. Zastupování klienta před správcem daně. Zpracování daňových přiznání.

Pojistně makléřská společnost. Komplexní služby v oblasti pojištění a řízení rizik. Pojištění firem a osob.

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Služby: - odhady - oceňování.

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Služby: - soudní znalec - oceňování nemovitostí.

Soudní znalec: - stavebnictví - ekonomika.