FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Leasing a úvěry - nové, ojeté automobily - stroje, technologie - kancelářská a výpočetní technika aj. - nákladní automobily, stavební stroje - vybavení restaurací - garážová a svářecí technika Hypoteční úvěrování

Vedení účetnictví pro malé, střední firmy a daňovou evidenci pro OSVČ. Zpracování daňových přiznání daň z příjmu právnických osob a fyzických osob, DPH, silniční daň. Zpracování přehledů pro správu sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovnu. Zpracování mzdové agendy. Zastupování a komunikace při jednáních a kontrolách na ...

Daňové poradenství, účetnictví.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Služby: -čištění, opravy a stavby komínů -vložkování -revize a výpočty komínů -montáže komínových systémů SCHIEDEL, Eko Universal, BLK -prohlídky průduchů komínovou kamerou -měření emisí u malých zdrojů znečištění -soudní znalec.

Služby: -poradenství ekonomické, právní -znalecké posudky -dražby -odborné posudky.

Jak ochránit své peníze před znehodnocením inflací nebo státním bankrotem? Nabízím své zkušenosti a kvalifikované poradenství i realizaci spořícího programu nebo jednorázového obchodu v oblasti vzácných kovů (investiční zlato a stříbro) pro širokou veřejnost i firmy, pod hlavičkou firmy FINOD s.r.o.

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní a poradenství. V jejích členských společnostech pracuje více než 145 000 pracovníků ve 152 zemích. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce.

Advokátní služby v oblasti občanského, obchodního a pracovního či trestního práva.

Služby: -účetnictví (dříve podvojné účetnictví) -daňová evidence (dříve jednoduché účetnictví) -vedení a rekonstrukce účetnictví a daní včetně služeb souvisejících -účetní uzávěrky a závěrky mimořáné -mzdové účetnictví a personální poradenství -účetní poradenství -ekonomické, organizační, finanční a podnikatelské ...

Daňové poradenství. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Provozovna JABLONEC NAD NISOU 466 01 Jablonec nad Nisou Komenského 939/21A TEL: + 420 483 310 313 FAX: + 420 483 310 313 mobil: +420 603 310 998 e-mail: office.jablonec@appia.cz

Komplexní poradenství v oblasti financí, pojištění a hypoték. Poradenské služby: -jak se dostat z finančních problémů -jak správně pracovat s rodinným rozpočtem -jak zbytečně neutrácet -jak nakládat s penězi ke svému prospěchu -jak jednoduše investovat podle svých možností

Daňové, účetní a ekonomické poradenství.

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

Audit: - ověřování účetní závěrky - audit podle IAS - zpráva pro zvláštní účely Daně: - daňové poradenství - daňová analýza - daňový audit Další služby: - účetnictví - mzdy - školení - přednášky.

Poskytujeme služby v oblasti: - účetnictví, ekonomické a daňové poradenství - vedení účetní, mzdové a personální agendy.

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

Central European Capital je finančně a strategicky poradenská společnost.

Poradce pro cenné papíry, přechod akcií na hlavního akcionáře - vytěsnění (squeeze-out), veřejné dražby cenných papírů, změnu podoby cenných papírů na listinnou a další operace s cennými papíry.

Finanční služby: - půjčky - vyplácení exekucí.

Služby: -zpracování účetnictví. -zpracování daňové evidence.