FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -poskytování poradenství.

PROVÁDÍ: - auditorská činnost - daňové poradenství - účetní činnost a poradenství

Daňové poradenství: - účetnictví-jednoduché, podvojné - daňové přiznání.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví a daňové evidence.

Účetní kancelář Vedení účetnictví Vedení mzdové agendy Kancelář: -Olomouc-Holice, Sladkovského 40, tel./fax:585155181, 585311300.

KOMPLETNÍ PORADENSKÝ SERVIS PRO PODNIKATELE Účetní, daňové a ekonomické služby ÚČETNÍ A EKONOMICKÉ SLUŽBY: -Vedení účetnictví a daňové evidence -Zpracování ekonomických a účetních výkazů, reporty -Rekonstrukce účet. a nastavení účetní metodiky -Zpracování mezd, evidence majetku, leasing -Zastupování na úřadech, elektron. podpis ...

Zpracování, vední: -jednoduché účetní evidence na PC -DHP a hlášení -mzdy i pro velké firmy -roční uzávěrky -revize účetních dokladů. Poradenství: -zúžené daňové.

Daňové poradenství. Vedení a zpracování účetnictví, zpracování mezd a personalistiky. Daňová evidence.

Pojištění firem i osob. Finanční služby. Hypotéky, stavební spoření.

Poskytujeme malé půjčky před výplatou. Peníze na účet nebo složenkou. Postupujeme vždy čestně a otevřeně, přesně podle dohodnutých pravidel. Rychlé a profesionální jednání. Podporujeme dlouhodobou spolupráci se spokojenými zákazníky. Rychlé vyřízení.

Služby: - zasílání a přijímání plateb do/ze zahraničí - směnárny - bezhotovostní obchody s cizí měnou - tuzemský i zahraniční platební styk.

Jedna z 20 top mezinárodních finančních institucí v Evropě. V ČR nabízí komplexní bankovní služby podnikům střední velikosti. Cash management, úvěry, akreditivy, bankovní záruky, exportní a projektové financování, leasing.

Služby: -vedení účetnictví. -mzdová agenda. -vedení daňové evidence. -daňové poradenství.

Advokátní kancelář. právní poradenství v oblastech práva pojišťovacího, obchodního, daňového a finančního, právní vztahy k nemovitostem. Vymáhání pohledávek.

Účetní firma se sídlem v Pardubicích nabízí daňové poradenství včetně zpracování přiznání, vedení účetnictví a dańové evidence, mzdové účetnictví a ekonomické poradenství.Samozřejmostí je individuální přístup ke klientovi, profesní pojištění, odbornost, spolehlivost a mlčenlivost.

Realitní kancelář: -prodej a koupě nemovitostí -znalecké posudky staveb a pozemků -správa nemovitostí -oceňování nemovitostí a podniků -poradenství -privatizace bytového fondu -bezplatné zveřejnění v síti internet -geodetické práce.