FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence s možností komunikace v německém a anglickém jazyce -účetní poradenství, mzdy a daňová přiznání.

Služby: -vedení účetnictví -daňové evidence -mzdová agenda -zpracování daňových přiznání -administrativní práce -kompletní účetní, daňové a finanční poradenství pro všechny typy fyzických a právnických subjektů.

Služby: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování mezd -daňové poradenství.

Konzultační společnost. Pokytování služeb v oblasti Business Inteligence.

Autopůjčovna, půjčovna, pronájem: - pronájem osobních automobilů - zvýhodněné ceny víkend a dlouhodobé pronájmy - rent a car. Zprostředkování: - hypoteční úvěry, půjčky, finanční produkty.

Služby: -geometrické plány pro zápis do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických hranic -polohopisné a výškopisné zaměření pro projektovou dokumentaci -vytyčování budov a inženýrských sítí -zaměřování skutečného provedení staveb -zaměření jeřábových drah -sledování vodorovných a svislých posunů ...

Vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování daňových přiznání - daňové a účetní poradenství - mzdová agenda - komunikace s úřady

Služby: - účetnictví - daňová evidence.

Služby: -v oblasti financování obchodních a podnikatelských vztahů -faktoring -krátkodobé provozní půjčky.

Služby: -daně -účetnictví -organizační a ekonomické poradenství.

Znalecká kancelář: - znalecké posudky pro účely odvodů daní z převodu nemovitosti, dědické apod. - znalecké posudky pro soudní řízení, reklamace vad a poruch staveb a pod. - oceňování nemovitostí pro úvěrová řízení a hypoteční úvěrová řízení - dozor investora při investiční výstavbě rodinných domů a dalších pozemních staveb ...

Projektová činnost. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Reality a poradenství. Provozovna: Komenského 449 753 01 Hranice.

Oddlužení dle Insolvenčního zákona - zastavení nárůstu dluhů, ochrana před věřiteli a exekutory, oddlužení, likvidace až 70-ti % dluhů.

Nabízí, poskytuje služby: - úklidové práce denní i jednorázové, včetně dodávky sanitárních zařízení a hygienických potřeb: - kanceláře, skladové prostory - sanitární zařízení (veškeré zásobníky na hygienické potřeby, včetně náplně) - generální úklidy po dokončení staveb (servis pro stavební firmy před předáním stavby ...

Levné půjčky. Naše služby: - zástavní půjčky - výkup v hotovosti - komisní prodej

Finanční management, plánování a poradenství pro malé a středně velké společnosti (finanční kontroly, manažerské účetnictví, finanční analýzy, cashflow). Také obousměrné překlady angličtiny. Vzdělání v USA, certifikace ACCA, 14 let praxe a špičkové reference.

PORADENSTVÍ: - účetní - ekonomické - finanční ZPRACOVÁNÍ: - mzdová agenda - daňové přiznání

Poradenství: -ekonomické -finanční Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví

Poskytujeme asistenční služby klientům pojišťovacích společností.

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

ORGANIZAČNÍ A EKONOMICKÉ PORADENSTVÍ, ÚČETNICTVÍ.

Advokátní kancelář specializující se zejména na pozemkové právo.