FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví. Zpracování mezd. Sestavení daňového přiznání.

Poskytování služeb a poradenství v oblasti pojištění.

Služby: - účetní, daňové a ekonomické poradenství pro fyzické i právní firmy - zpracování účetních dokladů - vedení mzdových agend - vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek - rekonstrukce účetnictví - příprava podkladů pro kontrolu - zastupování na úřadech - zakládání likvidace firem - nákup a prodej firem - poskytnutí sídla ...

Vedení: - účetnictví - daňová evidence.

Naše služby: - poradenství v oblasti konkurzů, likvidací, pohledávek a restrukturalizací obchodních společností.

Poskytujeme směnárenské služby. U nás můžete uplatnit VIP kupón na VIP kurz bez omezení směnované částky. Aktuální výměnný kurz online na webové prezentaci. Rozsáhlá nabídka valut. Libra, rubl, euro, dolar, chorvatská kuna a další.

MAXIMA pojišťovna, a.s. Maxima je dynamická česká pojišťovna nabízející kompletní portfolio pojistných produktů. Vedle klasických produktů pojištění majetku a odpovědnosti (občanů, průmyslu a podnikatelů), se zaměřuje na zdravotní pojištění cizinců a rizikové životní pojištění. Dále se profiluje v segmentu zvláštních finančních rizik v oblasti ...

Ekonomické služby: -archivace dokumentů -vedení účetnictví (podvojné) -ekonomické poradenství -správa pohledávek. Internetové služby a webdesign. Pronájem nebytových prostor.

Advokátní kancelář. Služby: -advokát.

Služby: -realitní kancelář -prodeje, převody, pronájmy a směny bytů -oceňování nemovitostí -znalecké posudky, stanovení tržních cen bytů -dražby -finanční poradenství.

Veškeré účetní služby mimo mzdového účetnictví. Rychle, kvalitně za rozumné ceny. Kontaktní ososby Bečvářová Milena - tel., Rejdová Michaela - e-mai

Služby: - půjčky, hypotéky (bankovní, nebankovní), pojištění, odkupy nemovitostí. Prodej nemovitostí. Refinancování půjček.

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství - administrativa - vedení mezd.

Daňové poradenství. Zpracování: -jednoduché účetnictví -daně.

Daňová a účetní kancelář: - daně, - ekonomická a mzdová agenda právnických i fyzických osob. Provozovna: Mladá Boleslav, Táborská 922

Zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňového přiznání FO a PO, DPH a silniční daně. Garantujeme nejnižší ceny.

Leasing: -automobily -osobní -užitkové a nákladní -motocykly -autobusy -ostatní dopravní technika -stroje a zařízení-dřevoobráběcí, stavební -výpočetní a kancelářská technika -nemovitosti -lesní technika.

Provoz právní, daňové a účetní kanceláře.