FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář: -specializace na občanské, rodinné, pozemkové, správní, obchodní a exekuční právo -zastupování před soudy, právní poradenství -právní služby spojené s právem životního prostředí.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Zpracování: - podvojné účetnictví.

Daňové poradenství. Zpracování: - jednoduché účetnictví.

Pojišťovací kancelář Allianz.

Soudní znalec: - obor ekonomika - odvětví - ceny a odhady nemovitostí.

Odborné pojišťovací poradenství osob, majetku a průmyslu

- vedení účetnictví - účetnictví - daňová evidence

Komorní poradenství v oblasti účetnictví a daňové správy. Tvorba účetních uzávěrek a auditů. Mzdové účetnictví, daňová registrace, převodní ceny, mezinárodní daně, DPH, daně z příjmů, fúze a akvizice, forenzní audit, finanční due diligence, konsolidace a reporting.

Daňový poradce. Člen komory daňových poradců. Služby: - účetní - vypracování daňových přiznání. Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické.

- advokátní kancelář - právní pomoc

- advokátní kancelář nabízí služby v oblasti : Právo obchodních společností : - Smluvní právo - Obchodní spory - Nekalá soutěž Konkursní právo : - činnost správce konkursní podstaty - právní poradenství správcům konkursní podstaty - podávání přihlášek věřitelů - zastupování věřitelů v konkursním řízení Občanské právo ...

- advokátní kancelář - právní porademství - právní služby Nabídka právních služeb v oblasti : - občanské právo - obchodní právo - pracovní právo - rodinné právo - správní právo

Poskytování notářských služeb Služba : - právo, notář - sepisování smluv - ověřování podpisů, listin - osvědčování práv - význam skutečností - jednání valných hromad - sepis, úschovna závětí

- účetnictví - daňová evidence - pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním

Služby: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví -mzdové účetnictví -personalistika -ekonomické, účetní a daňové poradenství -tvorba podnikatelských plánů a záměrů -tvorba podkladů pro banky (žádosti o úvěr, hodnocení bonity atd.) -zpracování daňového přiznání -zpracování přehledů pro OSSZ -zpracování přehledů pro zdravotní ...

Vedení účetnictví pod soustavným dohledem daňových poradců. Mzdový audit..

Prodej a servis CNC obráběcích strojů. Znalecké posudky pro obor strojírenství. Zastoupení firem Csepel Service a EM Tec..

Poskytování služeb organizačního a ekonomického poradenství, řízení marketingové strategie..

Nabídka vedení účetnictví i daňové evidence a zpracování mezd. Daňové poradenství a zastupování na finančních úřadech. ÚČETNÍ SLUŽBY : - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - účetní poradenství.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.