FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poradenské služby: - finanční zaležitostí - řízení lidských zdrojů - realitní činnost - marketing.

Advokátní kancelář. -právník.

Autoservis a autosalon FORD. - prodej, servis, leasing automobilů FORD

Ocenění nemovitostí (byty, domy, pozemky, lesy a pod.)soudním znalcem. Znalec je zapsán u krajského soudu v Ústí nad Labem.

Kompletní vedení: -podvojné účetnictví -daňová evidence -mzdy -DPH -daňová přiznání.

Účetní kancelář: - účetnictví pro malé a střední firmy - zpracování daňového přiznání, mzdové agendy - skladová evidence.

Správa nemovitostí. Právní a technická kontrola nemovitostí. Rrealitní činnost. Investice. Financování nemovitostí. Oddlužení. Kancelář společnosti: Rumjancevova 696/3 460 01 Liberec 1

Oceňování: - majetek podniků - stroje, strojírenské technologie a systémy - věci movité - motorové vozidĺa - nemovitosti - nehmotný majetek. Soudní znalec, znalecké posudky: - autoopravárenství - analýza dopravních nehod.

Leasing dopravní techniky - osobních, užitkových a nákladních automobilů. Leasing strojů a zařízení. Zálohové financování dodávek, poradenství v oblasti financování, daní a účetních operací souvisejících s leasingem.

SYMAN Restaurační a hotelová vybavenost: -široký sortiment výrobků pro vybavení Vaší restaurace či hotelu. Cestovní ruch: nevíte kam na dovolenou, a nebo víte a nemáte čas si sami vše vyřizovat a zajišťovat? Uděláme to za Vás my! Ekonomické služby: -ekonomické, účetní, daňové a organizační poradenství fyzickým i právnickým osobám.

Činnost: - obchodování s cennými papíry - správa akcií

Peněžní expresní service s.r.o. zahájila svou činnost v roce 1997. Hlavním produktem firmy jsou převody peněz prostřednictvím systému americké společnosti Western Union Financial Services International. Tento systém Vám umožní obdržet finance v hotovosti z Česka kdekoliv ve světě během několika minut bez použití bankovního účtu.

Realitní a poradenská kancelář. Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků - komerčních prostor. Kompletní realitní, právní a finanční servis ZDARMA. Hypotéky, stavební spoření, jiné úvěry.

Služby, poradenství: - vedení účetnictví - administrativa.

Licencovaný obchodník s cennými papíry nabízí možnost obchodovat forex a komoditních trzích s MetaTrader 5 obchodní platformy.

Služby: - poskytování právních služeb prostřednictvím internetu

Zpracování daňových přiznání, služby daňového poradce, vedení účetnictví a mzdové agendy.

Praha odklad daňových přiznání, odložení daní, daňový poradce Praha 3 ÚČETNÍ DAŇOVÁ FIRMA ODKLAD PŘIZNÁNÍ DANĚ Z PŘÍJMŮ Člen KOMORY DAŇOVÝCH PORADCŮ ČR. Certifikovaný daňový a účetní expert. Daňové poradenství.