FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Daňový poradenství. Vedení účetnictví.

Služby: - znalecké posudky - analýza dopravních nehod.

Poskytování služeb v oblasti generální praxe, bytového, občanského, obchodního a rodinného práva.

Daňový poradce: - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání.

Oceňování, znalecké posudky-nemovitosti.

Notářské služby - sepisování veřejných listin - osvědčování právních skutečností - přijímáme listiny do úschovy - vykonáváme správu majetku - poskytujeme právní pomoc a radu - zastupujeme v řízení konkurzním a vyrovnávacím

Pobočka. Centrum energetických a informačních služeb. Služby: - energetické audity - energetické štítky budov - odborné posudky (tepelné čerpadla, kotle spalující biomasu) - specializovaná měření - termovizní, emise, energorozvody.

Služby: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - personální a mzdová agenda - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství: - zpracování podnikových záměrů - podklady pro bankovní úvěry - zastupování při kontrolách na FÚ, OSSZ, ZP.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Účetnictví.

Advokátní kancelář. Poskytování právních služeb v oboru občanského a obchodního práva.

Advokátní kancelář: -obchodní a občanské právo -daňové právo -rozhodčí řízení.

Advokátní kancelář: -obchodní, občanské právo -právo Evropské unie -převody nemovitostí -zakládání obchodních společností -akciové právo, cenné papíry.

Advokátní kancelář: - bytové právo - občanské právo - stavební právo.

Služby: -oceňování majetku -znalecké posudky -pro bankovní účely -pro pojišťování majetku -pro investiční fondy -pro soudy a orgány činné v trestním řízení -pro potřeby revizních posudků -pro domácí investory -pro soukromé osoby -pro vložení majetku do účetnictví -pro oceňování při konkursu, likvidaci -pro ...

Advokátní kancelář. Výkon advokacie, poskytování právních služeb..

Advokátní kancelář: - občanské právo - bytové právo - katastr nemovitostí - správní právo - rodinné právo.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: - vedení účetnictví - daňové, ekonomické poradenství.

služby: - Vymáhání pohledávek - Služby pro leasingové společnosti - Služby pro pojišťovny - Detektivní služby - Přeprava peněz a cenin - Bezpečnostní služby - Finanční půjčky - Realitní činnost

Pojišťovací obchodní zástupce Hasičské vzájemné pojišťovny. Pojištění občanů: - staveb - domácnosti - odpovědnosti - havarijní pojištění - povinné ručení - úrazové - cestovní - životní. Pojištění podnikatelů a organizací: - majetku - odpovědnosti - zemědělské pojištění - pojištění přepravy.