FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - účetnictví - daňové poradenství.

Nabídka vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování poradenství.

Nabízíme: - inženýrské a investorské činnosti ve stavebnictví, vodoinstalatérství a topenářství.

Projekce: -stavební. Inženýrská činnost. Soudní znalec: -ceny a odhady nemovitostí.

Soudní znalec Ceny a odhady nemovitostí

Odkup pohledávek. Vymáhání pohledávek. Správa pohledávek. Burza pohledávek. Velkoobchod: - PHM - maso uzeniny - oleje. Půjčovna lešení.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd (mzdy) - daňové přiznání, zpracování daně.

Činnost: -investorská -inženýrská -poradenská-oblast stavebních investic. Stavby: -příprava -technický dozor investora -zajištění projektové dokumentace pro veškeré druhy staveb.

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Ekonomické poradenství a financování Vašich podnikatelských aktivit Leasingové služby: -automobily osobní i užitkové -zemědělské stroje -manipulační technika -zdravotní technika -nemovitosti-nebytové prostory pro komerční využití. Překlady: -obchodní -odborné -technické dokumentace -literatura a odborné publikace. ...

Služby: -poskytování krátkodobých peněžitých půjček fyzickým osobám až do výše 50.000, -Kč -poskytování půjček od 50.000, -Kč -půjčky bez ručitele. Bezplatná infolinka: -800117697. Sídlo firmy: Hradební 9/768, 110 00 Praha 1 Tel: 518305411

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Znalec z oborů ekonomika a stavebnictví.

bpv Braun Haškovcová je zakládajícím členem bpv LEGAL, aliance nezávislých advokátních kanceláří se sídlem ve střední a východní Evropě. bpv Braun Haškovcová, jejíž tým tvoří jedni z nejlepších zahraničních i tuzemských právních a daňových poradců, nabízí svým klientům komplexní služby v mnoha právních oblastech. V současné době je bpv ...

Služby: - účetnictví - mzdy - daně - audit

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

CSA, spol. s r.o. Ostrava. Auditorské ověřování: -roční účetní uzávěrky -účetní software -podnikatelské a neziskové subjekty. Sestavování daňových přiznání: -k dani z příjmu právnických a fyzických osob včetně odkladu termínu -k DPH -k ostatním daním. Kontroly: -daňová přiznání, plnění daňových povinností -účetnictví ...

Služby, poradenství: - vedení účetnictví (podvojné, jednoduché) - zpracování mezd, mzdy.