FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poradenství: - daňové, ekonomické. Služby: - vedení účetnictví. Daňový poradce.

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Poskytování daňového poradenství. Nabídka vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -daňové poradenství.

Advokátní kancelář. Služby: -vymáhání pohledávek -zakládání obchodních společností -zajištění změn v Obchodním rejstříku -právní agenda podniků a firem -převody nemovitostí -právo: -občanské, trestní -obchodní, pracovní -rodinné.

Naše produkty: Životní pojištění. - Invest. životní pojištění s garantovaným výnosem - Investiční životní pojištění - Kapitálové životní pojištění - Rizikové životní pojištění - Doplňkové zdravotní pojištění - Úrazové pojištění - Rodinné úrazové pojištění - Pojištění pro případ dožití - Kombinace životního pojištění a ...

Komplexní stavební činnost. Půjčky, konsolidace, úvěry, výplaty exekucí

Služby: -vedení, kontrola - účetnictví -vedení daňové evidence -personální: -vyhledání a výběr zaměstnanců.

Nabídka zpracování daňových přiznání, vedení účetnictví, mzdové a personální agendy..

Institut mezinárodního obchodu dopravy a spedice IMODS. Poradenská firma, která poskytuje svým klientům komplexní řešení obchodní problematiky, týkající se zejména zajištění průmyslových investičních akcí. Při přípravě i v průběhu realizace tuzemské či zahraniční investiční akce poskytujeme svým klientům smluvní, personální a daňové ...

Služby: - organizační poradenství - účetnictví - daňové poradenství - personalistika a mzdy

Zpracování: - znalecké posudky a expertizy v oboru ekonomika, stavebnictví, stavby obytné a stavby průmyslové - ceny a odhady nemovitostí, oceňování majetku.

ekonomické poradenství, vedení daňové evidence zpracování mezd, zpracování daň.přiznání, účetnictví

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Služby: - účetní poradenství.

Služby: -účetnictví -daňové, účetní konzultace.

Vedení účetnictví: - daňová evidence - zpracování přiznání k DPH - evidence závazků a pohledávek.

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Auditorské služby. Daňové poradenství.