FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Organizační a ekonomické poradenství. Auditorské služby.

Nabízíme již založené ready made společnosti (s.r.o., a.s., SE, dluhopisové nebo offshore společnosti) se 100% splaceným kapitálem, připravené k prodeji. Zajistíme založení nové společnosti a zápis do obchodního rejstříku již do jednoho týdne. Nabízíme poskytnutí sídla firmy na zvolené adrese vč. přebírání a přeposílání pošty a doprovodných ...

Účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda. Rodinná účetní firma sídlící na Praze 6. Nabízíme odbornost, spolehlivost, zkušenosti. ! První měsíc zdarma ! Daňové přiznání od 800, - Kč.

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

Advokátní kancelář. Služby, poradenství: - právní.

Kompletní finanční poradenství pro rodiny i jednotlivce, pojištění osob a majetku, hypotéky a investice.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování mezd.

Advokátní kancelář. Komplexní právní služby v rozsahu platného tuzemského práva, jak právnickým tak fyzickým osobám ve všech oblastech soukromého a veřejného práva. -právo obchodní včetně daňového poradenství -právo korporační, občanské, insolvenční, ale i pracovní a rodinné. Právní služby v trestněprávních věcech zejména v hospodářské ...

Účetní, daňové a ekonomické poradenství . Zpracování účetních dokladů. Vedení mzdových agend. Vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek. Rekonstrukce účetnictví. Příprava podkladů pro kontrolu. Zastupování na úřadech. Zakládání, likvidace firem. Nákup a prodej firem. Poskytnutí sídla firem.

Účetní poradce: - kontrola účetnictví (jednoduché, podvojné) - účetní poradenství - výuka účetnictví jednotlivě i po skupinách (daňové poradce) - přednášky u Svazu účetních.

Účetní kancelář nabízí služby: -vedení, zpracování účetnictví pro fyzické i právnické osoby -vedení, zpracování daňové evidence

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd -účetní uzávěrky -daňová přiznání -administrativní práce.

Služby: -poskytování software -poradenství: -ekonomické.

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Účetní a daňové poradenství: - kompletní zpracovaní účetnictví včetně mezd a daňových přiznání - finanční analýzy..