FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Zdravotní pojišťovna MÉDIA (dále MÉDIA ZP) působí v oblasti veřejného zdravotního pojištění od prvního čtvrtletí roku 2009, a je tudíž nejmladší zdravotní pojišťovnou na českém trhu. Díky svému nízkému věku je MÉDIA ZP ve velmi dobré kondici, což jí umožní všem svým klientům poskytnout maximum z toho, co je systém zdravotního pojištění občanům ...

Poradenství: -ekonomické -organizační. Vedení účetnictví. Automatické zpracování dat.

Advokátní kancelář. Služby, poradenství: - právní.

Obchod s cennými papíry: -odkup cenných papírů -dražby.

Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

Leasing-automobily. UNILEASING a.s. nabízí finančně výhodné podmínky, jednoduché a rychlé vyřízení obchodu.

Advokátní kancelář VOVSÍK, RÖSCH, KOCINA A SPOL.

výuka účetnictví a daní, zpracování účetnictví a daňové evicence

Vedení účetnictví. Zpracování daňového přiznání. Mzdová agenda.

Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zpracování mezd, mzdy - zpracování daňového přiznání.

Daňová a účetní kancelář. Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Consultatio Praha je dceřinou společností rakouské společnosti CONSULTATIO Wirtschaftsprüfungs gesellschaft m.b.H., Wien. člen sdružení AGN-International, London, asociaci samostatných a nezávislých účetních a konzultačních firem. Služby: - vedení účetnictví - výpočty mezd - daňové poradenství - poradenské činnosti: - v oblasti ...

Contract Administration (CA) Současnou pozici na trhu budujeme již od roku 1996, patříme k úzké skupině předních firem poskytujících specializované služby Business Process Outsourcing (BPO) v oblasti správy personální a mzdové agendy.

Daňové poradenství a účetnictví. Služby daňového poradce: -vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání, daní, mezd a personalistiky -vedení účetnictví -zpracování mezd -účetní poradenství.

Daňová a účetní kancelář: -vedení účetnictví a mezd -vedení daňové evidence a mezd -daňové a účetní poradenství -zpracování daňových přiznání -zastupování na úřadech.