FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Účetní kancelář Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství.

Nabízíme služby a poradenství v oblasti financování bydlení, životního a zdravotního pojištění, důchodového pojištění, investic a zabezpečení majetku.

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Činnost: - investiční společnost - řízení podílových fondů, soukromá portfolia - vytváření strukturovaných produktů

Daně, účetnictví, poradenství.

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Účetnictví, daně, audit. Právní a účetní činnosti a jejich revize; daňové poradenství; průzkum trhu a veřejného mínění; poradenství v oblasti podnikání a řízení, holdingové společnosti.

Komplexní finanční služby. Zpětný leasing: - získejte hotovost z Vašich vozidel Leasing: - bez omezení roku a typu výroby Financování: - financování generálních oprav, repasí nástaveb a přefinancování případného dluhu na Vašich leasingových smlouvách Vlastní prodejní sklad: - tahače a návěsy všech roků výroby Komisní ...

Advokátní kancelář. Nabídka advokátních služeb v oblasti občanského, obchodního, pracovního a bytového práva.

Advokátní kancelář. Právní služby: - občanské, obchodní, trestní a rodinné právo.

Služby elektro: - instalace domovních telefonů, zvonků, vstupních systémů - úpravy osvětlení společných prostor. Zpracování účetnictví. Dodávky: - čtečky čipových karet - čipové karty - perforovaný papír do tiskáren - vybavení učeben - účetnický software.

Obchodní činnost. Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -finanční poradenství -úvěry, pojištění nemovitostí -investování.

Poradenství dlužníkům. Realitní činnost.

Daňový poradce, nezávislý a samostatný, již od roku 1995. Specializace zejména na řešení daňových sporů, zastupování podnikatelů před finančními úřady a soudy zejména při daňových kontrolách a při odvolání a žalobách proti rozhodnutí finančních úřadů. Specializace také na DPH. Významná publikační a přednášková činnost.

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Financování: -pohledávky. Pracoviště Praha: -Václavské náměstí 56, tel.: 224032873.