FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poskytujeme komplexní vedení účetnictví, účetní poradenství, internetové účetnictví, rekonstrukce účetnictví, komplexní zpracování mezd včetně zastupování před úřady a daňový servis. Firmám nabízíme on-line správu účetnictví pro optimalizaci nákladů.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Pojišťovnictví a penzijní financování.

Znalecký ústav: - ekonomika - stavebnictví - strojírenství. Oceňování: - nemovitý a movitý majetek - podniky - cenné papíry - nehmotný majetek

Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Finanční poradenství, finanční poradce. Pobočka: -U Studia 33, (kanceláře č.508-511) Ostrava-Zábřeh.

Oprava, ladění, oceňování a prodej: - klavíry, piana. Soudní znalec.

Investice do strategických projektů a majetkových účastí ve významných společnostech zejména v České republice, Polsku a na Slovensku. Mezi hlavní okruh činností patří: - akvizice, revitalizace a dlouhodobé zhodnocování velkých a středně velkých společností - ekonomické, investiční, výrobní a obchodní poradenství .

Služba, poradenství: -vedení jednoduchého, podvojného účetnictví -daňové poradenství.

Zprostředkování obchodu. Činnost ekonomických a organizačních poradců.

Poskytování ekonomického a finančního poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, přípravy a zpracování daňových přiznání.

Poskytování služeb organizačních a ekonomických poradců, zprostředkování v oblasti obchodu.

Činnost: - komplexní servis pojišťovacích služeb a odborné poradenství v oblasti celého spektra smluvního pojištění. Pojištění: - majetku - odpovědnosti - život a zdraví

Advokátní kancelář. Právní činnost. Kancelář se při své poradenské činnosti věnuje obchodnímu, trestnímu, občanskému, rodinnému a pracovnímu právu.

Účetnictví: -jednoduché a podvojné účetnictví -mzdová agenda -daňová přiznání.

Servis a měření. Komplexní služby: -autorizované měření emisí -odborné posudky -soudně znalecké posudky v oboru čistota ovzduší -dodávka a servis kontinuálního měření emisí -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -smluvní servis -poradenství. Činnost-silniční nákladní doprava: -technické testování ...

Účetnictví, daňové konzultace, mzdy.

Činnost: - účetnictví - daňového poradenství.

Kompletní správa nemovitostí, vedení účetnictví, mzdy, daně, úklidové a stavební práce, ostraha, pojištění..