FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zkušený daňový poradce a auditor nabízí vedení účetnictví a rekonstrukce účetnictví, daňové poradenství, odklady daní, provádění účetních auditů a ověřování účet. závěrek, ekonomické analýzy, ek. reporting, pomoc při vyhledávání kvalitních účetních pracovníků, či přezkoušení jejich znalostí. Individuální přístup. Všechny služby jsou na "klíč" a ...

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd Prodej: - výpočetní technika

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Služby: -finanční půjčky bez ručitele i pro důchodce -od 20.000, - do 200.000, -Kč -hypoteční úvěry na byty, domy, výstavbu i rekonstrukci od 100.000, -Kč i pro podnikatele.

Služby v oblasti finančního leasingu. Finanční produkty: -standardní finanční leasing nových i použitých movitých věcí -zpětný leasing -úvěrové financování -splátkový prodej -odkup pohledávek -operativní leasing -kombinace leasingu a úvěru ČMZRB s celkovou splatností až 10 let.

Advokátní kancelář. Služby: -právní, právnické, právník, advokát -daňové poradenství -obchodní právo -převody nemovitostí.

Poradenská společnost v oblasti poskytování kompletního právního servisu při zakládání obchodních společností (s.r.o. a a.s.), prodeji ready made společností (s.r.o. a a.s.), poskytování sídla a obchodní adresy, poskytování účetních služeb a daňového poradenství.

Zpracování: - účetnictví - DPH (daň z přidané hodnoty) - daně z příjmů.

Daňový poradce, poradenství. Zpracování daňové evidence.

Obchodování s poptávkami. Internetová reklama. Vyhledávání dodavatelů a nejvhodnějších nabídek. Výběrová řízení. Reklama, marketing. Ekonomické poradenství. Zpracování internetových stránek. Prodej: -notebooky -počítače.

Finanční produkty: -pojištění majetku -hypotéky -životní pojistky -penzijní připojištění -havarijní a povinné ručení (zákonné pojištění vozidel) -pojištění firem -majetkové pojištění, proti životním pohromám.