FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství.

Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví -mzdy, mzdová agenda -daňová přiznání, daně.

Prodej: - počítače, komponenty a elektronika. Vedení účetnictví a mzdové agendy.

Daňový poradce, daňové poradenství.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Práce: -účetnictví-jednoduché, podvojné -mzdy -daňová přiznání. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické. Pobočka: -Náchod, Kramolna 55, tel.:491433990.

Výroba potravinářských výrobků. Činnost ekonomických a organizačních poradců. Sídlo firmy: Pod Zemankou 712/29 Praha 4 - Braník 147 00

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

Advokátní kancelář. Služby v oblasti občanského, pracovního a trestního práva.

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché (i zpětně) -podvojné -zpracování: -mzdy, mzdová agenda -daňová přiznání -zprostředkování odložení, odkladů daňových přiznání Diskrétnost, spolehlivost, bezkonkurenční ceny.

Služby: - zpracování účetnictví - kurzy účetnictví - daně - finanční poradenství - daňový poradce.

Správa a údržba nemovitostí. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Vedení účetnictví.

Auditor. Daňový poradce. Další telefon: - 777743848.

Služby: -účetnictví -daňové poradenství.

Advokátní kancelář Orlová, právník. Právo: - občanské - obchodní - správní - trestní - rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů.

Advokátní kancelář, právník. Právo: - insolvenční - obchodní - trestní.

GE Money Multiservis je nejznámější a největší společností na českém trhu, která se specializuje na splátkový prodej spotřebního zboží. Od května 2000 GE Money Multiservis (původně pod značkou GE Capital Multiservis) podniká i na Slovensku.