FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
ZP MV ČR - je největší zaměstnanecká a druhá největší veřejně zdravotní pojišťovna na území České republiky. Je otevřena všem věkovým, sociálním a profesním skupinám obyvatelstva. Jejích služeb využívá již téměř milión pojištěnců, kteří pochopili, že zdraví je nejcennější hodnotou lidského života, a proto je nutné o něj dbát. ...

Realitní kancelář. Oceňování: - nemovitosti - movitý majetek - podniky - pro bankovní potřeby. Správa: - IS MOISES - národní informační systém pro sledování obchodovaných cen nemovitostí.

Pojišťovací makléřská společnost. Pojištění: - majetku a odpovědnosti - vozidel - životní - cestovní - hypoteční úvěry - penzijní fondy - stavební spoření.

Služba: - vedení účetnictví - auditor - mzdy, daně - personalistika - organizačně ekonomické poradenství.

Poradenství, služby: - v oblasti bydlení, poskytování klientského servisu - finanční poradenství ohledně půjček, úvěrů, hypoték, účelových půjček - realitní činnost (nákup a prodej pozemků, nemovitostí) - právní záruka - informační služby o městu.

Notářská kancelář: - převody nemovitostí - notářské úschovy - notářský zápis jako podklad pro exekuci - závěti, vydědění a ustanovení správců dědictví - majetkové smlouvy manželů a snoubenců - zástavní smlouvy a Rejstřík zástav - ověřování a osvědčování - obchodní společnosti - družstva a společenství vlastníků jednotek - ...

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy), personalistika - daňové poredenství.

vedení účetnictví, daňové evidence zpracování mezd a personalistiky účetní poradenství zastupování na úřadech státní správy

Služby: - oddlužení - nebankovní hypotéky - půjčky na zaplacení dluhů

Finanční společnost. Služby: - oddlužování (i on line) - půjčky.

Advokátní kancelář. Komplexní právní služby se zaměřením na obchodní, občanské.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -správa nemovitostí. -oceňování nemovitostí.

Znalecká činnost ve stavebnictví. Odhady nemovitostí.

Daňová a účetní kancelář: - komplexní vedení daňové evidence, učetnictví - zpracování mezd, daní - účetní a daňové poradenství.

Advokátní kancelář -zaměření na občanské, obchodní, finanční a daňové právo.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Pojišťovací poradce Allianz pojišťovna, a.s. Pojišťovací služby: - životní pojištění - pojištění privátního majetku a odpovědnosti - cestovní pojištění - havarijní pojištění - povinné ručení - pojištění podnikatelů - pojištění průmyslu - stavební spoření - hypoteční úvěr - penzijní připojištění.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Nabízím zpracování daňové evidence, účetnictví, daňových přiznání, DPH a silniční daně. Zajistíme poradenství v oblasti leasingů a úvěrů.