FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -poskytování leasingu na osobní vozy, nákladní automobily.

Účetnictví, daňové poradenství.

Pobočka. Služby: - registrace a správa společností v zahraničí - otevření vhodného bankovního účtu - zajištění Virtual Office v zahraničí.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -zpracování mezd. -daňové poradenství.

Auditorské činnosti včetně poradenství v oblasti účetnictví, daňového systému, mezinárodních účetních standardů, aplikaci informačních systémů a managementu společnosti. Řešení projektů vzniku společností a jejich přeměn, kapitálových operací holdingů, investičních fondů aj.

Služby: -účetnictví -zpracování mezd -vedení evidenčních listů.

Přetlaková tenisová hala. Reklamní činnost. Čištění a tepování interiérů automobilů. Prodej automobilů. Finanční služby - zúročení financí.

Směnárenská činnost: - prodej a nákup valut - inkaso kreditních karet.

Pronájem vlastních nemovitostí, právní a účetní činnosti a revize.

Advokátní kancelář. Služby v oblasti obchodního, občanského, rodinného, insolvenčního, trestního a pracovního.

Účetní a daňová kancelář - vedení všech druhů účetnictví, daňové evidence a mezd. - daňové poradenství, odklad daně, zastupování před finančním úřadem a řešení složitých daňových otázek.

Znalecká činnost: - soudní znalec v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové. Projekční činnost.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Vedení mzdové agendy. Ekonomické poradenství. Podnikatelské záměry.

Nabízme: - úrazové pojištění Jaroměř - životní pojištění - povinné ručení - spořící pojištění - pojištění privátního majetku a odpovědnosti - cestovní pojištění - stavební spoření - hypoteční úvěry - pojištění podnikatelů - penzijní připojištění

Penta je středoevropská investiční skupina, založená v roce 1994. Působí v sektorech private equity a v realitním developmentu. V private equity spravuje jediný fond svých pěti partnerů, akcionářů společnosti. Její portfoliové společnosti zaměstnávají více než dvacet pět tisíc lidí a konsolidované příjmy těchto společností dosáhly v roce 2009 ...

Komplexní poradenství a marketing pro zahraniční subjekty usilující o vstup na trh Ukrajiny. Zajištění registrace společnosti a vedení virtuální kanceláře v Kyjevě. Sjednání a doporučení oboustranně prověřených obchodních partnerů, a nalezení vhodného uplatnění pro Vaše produkty a služby. Spolupracujeme s Velvyslanectvím ČR v Kyjevě a ...

Advokátní kancelář. Občanské a obchodní právo: - právní služby v souvislosti s podnikáním, zakládání obchodních společností a změny v nich - sepisování obchodních smluv a provádění právních rozborů - vymáhání pohledávek - sepisování smluv o převodech nemovitostí, otázky bytového práva a práva směnečného. Trestní právo: - ...

Služby : - vedení účetnictví - odklad podání daňového přiznání - daňové poradenství včetně zastupování před finančním úřadem - audit - ekonomicko irganizační poradenství - návrhy na ekonomickou ochranu majetku - zakládání a transformace společností.