FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
-finanční poradenství -personální poradenství

Vedení: -podvojné a jednoduché účetnictví -mzdová agenda. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické -finanční analýza. Zpracování: -podnikatelské záměry. Zajišťování: -hypotéční úvěry -stavební spoření včetně úvěrů Zprostředkování: -administrativní práce -vyřizování záležitostí na úřadech -výpisy z rejstříku trestů ...

Finanční a investiční poradenství.

Znalecká a odhadcovská kancelář. Oceňování nemovitostí a podniků.

Zastavárna. Finanční půjčky.

Oddlužení. Insolvence: - fyzické i právnické osoby - konkurzy. Služby spojené s celním řízením, zastupování v celním řízení. Služby v oblasti správy pohledávek, vymáhání pohledávek, inkasa pohledávek.

Společnost se zaměřuje na komplexní finanční poradenství. Úvěry: - spotřebitelské - hypotéční. Penze: - připojištění - renta.

Notářská kancelář - obchodní společnosti, nemovitosti, ověřování, dědictví.

Právní a účetní činnosti a jejich revize. Daňové poradenství, průzkum trhu a veřejného mínění. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Kompletní pojišťovací služby.

Zprostředkování, poradenství: -pojištění.

Daňový poradce. Vedení účetnictví.

Služby: -obchodní -ekonomické -finanční. Realitní kancelář.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Poradenství v oblasti podnikání a řízení, účetnictví.

Poradenské služby v oblastech spoření, rizikové pojištění a zaměstnaneckých výhod.

Služby: -účetnictví -daňová evidence

Služby: -pojišťovací makléřské společnost.