FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -vedení daňové evidence -výpočet mezd a vedení osobní evidence -účetní a daňové poradenství -způsoby zpracování dokladů -prodej a vývoj účetního a mzdového software.

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Daňový poradce, účetní poradce. Poradenství, služby, zpracování: - veškerá daňová přiznání kvalitně, levně, rychle (daň z příjmů právnických osob, daň z příjmů fyzických osob, daň z přidané hodnoty, leasing, silniční daň, daňová evidence) - odklad podání daňového přiznání - vedení jednoduchého i podvojného ...

Nabídka účetní a auditorské činnosti, jejich revizí a daňového poradenství.

Firma zpracovává: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -mzdovou a personální agendu -podklady pro úvěr. Účetnictví je zpracováváno dle požadavků klienta měsíčním, čtvrtletním cyklu.

AldEkon účetnictví: - vedení daňové vidence a účetnictví - zpracování mezd, personalistiky - fakturace - zpracovnání přiznání k silniční dani, k DPH, k dani z příjmů FO a PO - školící činnost.

Poradenství: - daňové, ekonomické - účetní, mzdová agenda. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová agenda.

Advokátní kancelář. právo: -trestní -občanské -rodinné -pracovní -obchodní.

Kamenické práce. Finanční poradenství.

Vymáhání pohledávek soudní i mimosoudní cestou. Detektivní služby.

Vymáhání pohledávek. Služby pro věřitele: - inkaso a management pohledávek - inkaso pohledávek v zahraničí (řešení pohledávek) - kontrola dodržení splatnosti - řízení finančních rizik - databáze dlužníků. Zpracujeme všechny nezaplacené faktury. Dlužník projde procesem - mimosoudní, soudní řízení a exekuce, až do úplného zaplacení. ...

Činnost: - daňové poradenství - ekonomické a finanční poradenství

Spotřebitelský úvěr: - osobní, užitkové, nákladní automobily a autobusy. - nová i starší dopravní a manipulační technika. - osobní, užitkové a nákladní vozy. - úvěrové financování

Daňové přiznání - daňové přiznání k dani z nemovitosti, daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob, daňová evidence, účetnictví.