FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -zpracování DPH, silniční daně, daně z nemovitostí, daně z příjmů -vedení mzdové agendy (dle požadavků FÚ, MSSZ, ZP a zákona o účetnictví) -vedení veškerých povinných evidencí souvisejících se mzdami -výpočet a zaúčtování mezd -poradenství v oblasti účetnictví a ekonomiky ...

Projekční kancelář specializovaná na: -statika a dynamika ocelových konstrukcí -stavrbní projekce na poddolovaném území,jejich rekonstrukce a modernizace -diagnostika ocelových konstrukcí -znalecké posudky. HD PROGRES Účetnictví a daně: -poskytování služeb v oblasti účetnictví a daní včetně komplexního ekonomického a finančního ...

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Služby: -audit stávajícího stavu -Pre-analýza -Analýzy -návrhy a implementace řešení -servis a poradenství -konzultace v oblasti řízení procesů -zajištění maximální bezpečnosti a pořádku dokumentů -přístupová práva k dokumentům -tok dokumentů (workflow) -integrace PDM a CAD technologií -Pre-analýzy správy elektronické ...

Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Služby: -komplexní poradenství pro strukturální fondy EU a národní dotace -výběrová řízení, EIA SEIA, IPRM, management schválené dotace. Dceřiná společnost České spořitelny.

Advokátní kancelář: - právo obchodní vymáhání pohledávek, zakládání a změny obchodních společností, sepis smluv dle obchodního zákoníku apod. - právo občanské sepis smluv dle občanského zákoníku, nemovitosti - právo rodinné rozvodové řízení, SJM, výchova a výživa - právo pracovní - právo trestní

Advokátní služby. Poskytování právních služeb - vymáhání dluhů soudní cestou, příprava listin pro nákup, prodej, nájem bytů, domů, pozemků, obstarání rozvodu manželství, úpravy výchovy a výživy nezletilých dětí, vypořádání společného jmění manželů po rozvodu, určení otcovství, příprava smluv a jiných listin, poskytování právních porad, ...

Služby: -auditorská činnost, audity, konsolidace, veřejnoprávní korporace ČR a SR -poradenství: -daňové, účetní Znalecká činnost v oblastech ocenění, oceňování: -hodnocení bonity subjektu -koupě a prodeje majetkového podílu -nemovitosti -podniky -platební prostředky -pohledávky, závazky (pasiva, aktiva) -znalecká činnost v ...

Daňové poradenství. Centrála: - Kratochvílova 562/1, 70200 Ostrava, tel.:596 114 716.

Ochrana obchodních značek - ochranné známky pro ČR i Evropskou Unii. .

Poskytujeme bezplatné služby poškozeným účastníkům dopravní nehody. Nabízíme: - zdarma náhradní vůz - odtah vozidla - právní zastoupení.

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Daňový poradce zapsaný v Komoře daňových poradců ČR. Daňové poradenství: -zastoupení před orgány státní správy -prodloužení lhůty pro podání přiznání k daním z příjmů.

Notář. Služby: -právní poradenství -sepisování smluv -ověřování listin a podpisů -osvědčování právně významných skutečností.

Advokátní kancelář. Poradenství: - ekonomické a organizační - daňové.

Nabízíme notářské služby včetně výpisů z trestního rejstříku a katastru nemovitostí, vidimací a ověřování.

Specialista na externí zpracování mezd – mzdový outsourcing a personalistiku. 60 let zkušeností a více jak 30 tisíc klientů v Evropě. V ČR a na Slovensku se zaměřujeme na malé a střední firmy.